|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:53 am
karrp Aach, nic mi sie nie chce... crying a komu sie chce!? domokun histooooria D: 1795-1918 D: II etap olimpiady D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:53 am
opcy koniec swiata......... toz to zdrada gotyckich idealow.... cool Buwahah! Tru gHotyckich raczej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:54 am
EvilYuki Miss_Karina moze wpadla do pojemnika z rozbielaczem? wink chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk aaa dzieki za poprawienie mi bledow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:55 am
Terrorystka Frania karrp Aach, nic mi sie nie chce... crying a komu sie chce!? domokun histooooria D: 1795-1918 D: II etap olimpiady D: Ech, no to doupa... :/ Ja powinnam robic fizyke...fuj.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:55 am
EvilYuki Miss_Karina moze wpadla do pojemnika z rozbielaczem? wink chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk eek Ibris! wiesz co to Tokio hhotel!? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:56 am
EvilYuki chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk A Kage juz obciagnal swoj plakat z TH...
edit: eM, wiem! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:56 am
karrp Terrorystka Frania karrp Aach, nic mi sie nie chce... crying a komu sie chce!? domokun histooooria D: 1795-1918 D: II etap olimpiady D: Ech, no to doupa... :/ Ja powinnam robic fizyke...fuj..... ah jej ah jej...... ale jakos to bedzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:57 am
Miss_Karina EvilYuki Miss_Karina moze wpadla do pojemnika z rozbielaczem? wink chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk aaa dzieki za poprawienie mi bledow xD zawsze do uslug :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:58 am
Ibris EvilYuki chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk A Kage juz obciagnal swoj plakat z TH...
oh nie! gonk ibriś już jest w mocy tego.. tego.. tego.. *brakuje jej słowa*... TEGO CZEGOŚ! gonk domokun
trzeba oczyścić ja dusze! na stos! na stos! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:59 am
Terrorystka Frania Ibris EvilYuki chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk A Kage juz obciagnal swoj plakat z TH...
oh nie! gonk ibriś już jest w mocy tego.. tego.. tego.. *brakuje jej słowa*... TEGO CZEGOŚ! gonk domokun
trzeba oczyścić ja dusze! na stos! na stos! xd ehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:00 pm
Terrorystka Frania Ibris EvilYuki chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk A Kage juz obciagnal swoj plakat z TH...
trzeba oczyścić ja dusze! na stos! na stos! xd Tak wlasnie! Na stos z nia! *oddaje dusze*
...ja tylko cierpie, bo ten farbowany szczyl z TH wazy mniej niz ja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:01 pm
Ibris Tak wlasnie! Na stos z nia! *oddaje dusze*
...ja tylko cierpie, bo ten farbowany szczyl z TH wazy mniej niz ja XD A to swinja wink Noza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:02 pm
karrp Ibris Tak wlasnie! Na stos z nia! *oddaje dusze*
...ja tylko cierpie, bo ten farbowany szczyl z TH wazy mniej niz ja XD A to swinja wink Noza? Likierku kokosowego *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:03 pm
tak sie zastanawiam... czemu ubrania tzn skarpetki, rekawiczki i buty sa takie...rozowe a nie czerwone? _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:03 pm
Ibris opcy koniec swiata......... toz to zdrada gotyckich idealow.... cool Buwahah! Tru gHotyckich raczej mrgreen koniec zarzynania kotow i przewracania krzyzy na cmentarzu........ crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|