|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:48 am
FRANIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COŚ TY ZROBIŁA???!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:49 am
Kagaio co jest jeszcze oprucz skarpet, butów, rękawiczek, płaszcza, bałwana i nauszników? buty reniferki, ktore od razu sprzedam z 5k XD jak sie znajdzie kupiec ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej Ibri whee eMuś?! ?! ?! czemus zmienila fryza?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio co jest jeszcze oprucz skarpet, butów, rękawiczek, płaszcza, bałwana i nauszników? kapcie renifery i dzwonek na szyje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:51 am
Jaswinder FRANIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COŚ TY ZROBIŁA???!!! iroka se walnełam , fajny, nie? mrgreen Kariś: a zmienilam se fryza, bo kropa ma zastrzezenia XD a mnie sie podoba irok bardzije niz jakies proste kudły mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:51 am
moze wpadla do pojemnika z rozbielaczem? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Aach, nic mi sie nie chce... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koniec swiata......... toz to zdrada gotyckich idealow.... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Kagaio co jest jeszcze oprucz skarpet, butów, rękawiczek, płaszcza, bałwana i nauszników? kapcie renifery i dzwonek na szyje to brak mi tylko kapci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Jaswinder FRANIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COŚ TY ZROBIŁA???!!! iroka se walnełam , fajny, nie? mrgreen Kariś: a zmienilam se fryza, bo kropa ma zastrzezenia XD a mnie sie podoba irok bardzije niz jakies proste kudły mrgreen Proste kudly sa najlepsze XD Do tego jeszcze dlugie i ciemne, ło!
Yuki - czasem trzeba udawac dziewicze dziewczecie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:53 am
Terrorystka Frania Jaswinder FRANIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! COŚ TY ZROBIŁA???!!! iroka se walnełam , fajny, nie? mrgreen Kariś: a zmienilam se fryza, bo kropa ma zastrzezenia XD a mnie sie podoba irok bardzije niz jakies proste kudły mrgreen aha ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:53 am
Miss_Karina moze wpadla do pojemnika z rozbielaczem? wink chyba wybielaczem XD a moze ona tez zaczela slucha tokjo hotel? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|