|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:15 am
EvilYuki No coz, nie cenie zbytnio Tokyo Hotel i po osobie, ktora od grunge przeszla wyboista droge do gotyku (uwazala siebie za gotke) nie spodziewalam sie naglego przejscia do popiku dla rozowych panienek... hahah ze niby Cradle of costam to gotyk? [moze ona nie ma wlasnego gustu, dlatego lubi co inni lubia....]
rofl rofl rofl /edit: tak pozatym niektore gatunki metalu sobie ladnie siedza juz w mainstreamie
ja moge po metalu sobie wlaczyc Jopkowa na przyklad i czy ze mna jest cos zle? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:16 am
Terrorystka Frania Twisted_Exile Terrorystka Frania EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD Tokio Hotel musi zginąć! D: moze ktos mi w koncu powiedziec to cos co spiewa to faet czy baba? confused twisted to facet a ten w drdedach to jego brat bliźniak XP tragedia.......
tak stępciu ja tez cie kocham X3 ales ty zorientowana xd ja sie ciesze tylko raz ich slyszlam i mi wystarczylo talk2hand 22. AntyRadio - [Niegrzeczne Dzieci Eteru i Zakazane Piosenki #22] Orgy - Blue Monday [4:25] heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:17 am
a co sadzisz mo moim drugim miejscu w konkursie kolędowym? sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:19 am
Baliaur ja moge po metalu sobie wlaczyc Jopkowa na przyklad i czy ze mna jest cos zle? confused bardzo zle.......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franiu, jakie masz śliczne nauszniczki i rękawiczki...
heeeej wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur EvilYuki No coz, nie cenie zbytnio Tokyo Hotel i po osobie, ktora od grunge przeszla wyboista droge do gotyku (uwazala siebie za gotke) nie spodziewalam sie naglego przejscia do popiku dla rozowych panienek... hahah ze niby Cradle of costam to gotyk? [moze ona nie ma wlasnego gustu, dlatego lubi co inni lubia....]
rofl rofl rofl /edit: tak pozatym niektore gatunki metalu sobie ladnie siedza juz w mainstreamie
ja moge po metalu sobie wlaczyc Jopkowa na przyklad i czy ze mna jest cos zle? confused nie (: ja tez lubie Jopkowa, Turnaua i Bjork tak dla odprezenia .... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:20 am
Baliaur EvilYuki No coz, nie cenie zbytnio Tokyo Hotel i po osobie, ktora od grunge przeszla wyboista droge do gotyku (uwazala siebie za gotke) nie spodziewalam sie naglego przejscia do popiku dla rozowych panienek... hahah ze niby Cradle of costam to gotyk? [moze ona nie ma wlasnego gustu, dlatego lubi co inni lubia....]
ja moge po metalu sobie wlaczyc Jopkowa na przyklad i czy ze mna jest cos zle? confused Ooo, Jopkowa to i ja lubie. I Turnaua. I Krajewskiego. TO nie o to tu chodzi... Tokyo Hotel jest... jest ZLE XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:22 am
Jaswinder Franiu, jakie masz śliczne nauszniczki i rękawiczki... heeeej wszystkim Ja tez mam takie sliczne nauszniczki i rekawiczki XD witam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:23 am
opcy Baliaur ja moge po metalu sobie wlaczyc Jopkowa na przyklad i czy ze mna jest cos zle? confused bardzo zle.......... mrgreen uuuu i de sie powiesic na nitce dentystycznej gonk xd
Yuki kazdy ma prawo do sluchania czego tylko sobie zapragnie, nawet jest to jest totalny kicz rofl
hey Jas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:24 am
Baliaur opcy Baliaur ja moge po metalu sobie wlaczyc Jopkowa na przyklad i czy ze mna jest cos zle? confused bardzo zle.......... mrgreen uuuu i de sie powiesic na nitce dentystycznej gonk xd
Yuki kazdy ma prawo do sluchania czego tylko sobie zapragnie, nawet jest to jest totalny kicz rofl
hey Jas biggrin kurde... no masz racje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:24 am
Baliaur opcy Baliaur ja moge po metalu sobie wlaczyc Jopkowa na przyklad i czy ze mna jest cos zle? confused bardzo zle.......... mrgreen uuuu i de sie powiesic na nitce dentystycznej gonk xd
hey Jas biggrin no nie wiem... jak wam puszczam dode albo tatu, to mnie chcecie żywcem spalic cry cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|