|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:03 am
pff wikipedia mi wytlumaczyla confused subkultury sa shiterskie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:05 am
hej ... wrocilam po kolacyji XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:06 am
Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:08 am
EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD no i? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:09 am
EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD Tokio Hotel musi zginąć! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:10 am
Baliaur EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD no i? rolleyes "It's all part of the process...."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:11 am
Terrorystka Frania EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD Tokio Hotel musi zginąć! D: moze ktos mi w koncu powiedziec to cos co spiewa to faet czy baba? confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD Tokio Hotel musi zginąć! D: haha1 pierwszy raz sie z tobą zgadzam głupku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur pff wikipedia mi wytlumaczyla confused subkultury sa shiterskie.... emo to wypacynkowani na żel kolesie/laski, tacy popowo-punkowi yuck. XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:12 am
opcy Baliaur EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD no i? rolleyes "It's all part of the process...." No coz, nie cenie zbytnio Tokyo Hotel i po osobie, ktora od grunge przeszla wyboista droge do gotyku (uwazala siebie za gotke) nie spodziewalam sie naglego przejscia do popiku dla rozowych panienek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:13 am
//fju: Tool - [The Real Ultra Rare Trax: Covers, Duets & Demos - 2002 #01] Passenger (Maynard with Deftones) [6:02] heart _ heart
Moni to chlopak spiewa xd tzn. udaje ze spiewa rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:14 am
Twisted_Exile Terrorystka Frania EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD Tokio Hotel musi zginąć! D: moze ktos mi w koncu powiedziec to cos co spiewa to faet czy baba? confused twisted to facet a ten w drdedach to jego brat bliźniak XP tragedia.......
tak stępciu ja tez cie kocham X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:14 am
EvilYuki opcy Baliaur EvilYuki Mam kolezanke... najpierw zasluchiwala sie w nirvanie, potem w The Rasmus, potem The 69 Eyes, nastepnie Cradle of Filth, nyphetamina... a teraz Tokyo Hotel. Pokazywala mi ich nowa plyte na swoje 18-stce a ja przez to coraz wiecej pilam... XD no i? rolleyes "It's all part of the process...." No coz, nie cenie zbytnio Tokyo Hotel i po osobie, ktora od grunge przeszla wyboista droge do gotyku (uwazala siebie za gotke) nie spodziewalam sie naglego przejscia do popiku dla rozowych panienek... "...We all love looking down"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|