|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:18 am
kropka Baliaur Terrorystka Frania bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja uuuuuu aaaaaaa jeeeeeeeeee @_@ *szuka bimbru*
ćiiiiiiii! 4laugh heart boje sie Ciebie... jak ty wygladasz... cry aaaa *ucieka na rączki do Frani* nie boj.. Baliurzyca nie gryzie........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:18 am
Baliaur Terrorystka Frania bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja uuuuuu aaaaaaa jeeeeeeeeee @_@ *szuka bimbru*
ćiiiiiiii! 4laugh heart *chowa pod szalik* ninja
hej chari ;3 *kropa wskakuje jej w ramiona* ja tez cie kocham mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:19 am
opcy kropka Baliaur Terrorystka Frania bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja uuuuuu aaaaaaa jeeeeeeeeee @_@ *szuka bimbru*
ćiiiiiiii! 4laugh heart boje sie Ciebie... jak ty wygladasz... cry aaaa *ucieka na rączki do Frani* nie boj.. Baliurzyca nie gryzie........ ..... zbyt czesto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:20 am
Witam ^_^
Przelsuchuje po raz siodmy prlyte "Pila tango" xd : I nie mam dosyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:21 am
twis, sprawdzi mi po ile stoli Jolly Hat? leniwam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Witam ^_^ Przelsuchuje po raz siodmy prlyte "Pila tango" xd : I nie mam dosyc... czyja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy kropka Baliaur Terrorystka Frania bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja uuuuuu aaaaaaa jeeeeeeeeee @_@ *szuka bimbru*
ćiiiiiiii! 4laugh heart boje sie Ciebie... jak ty wygladasz... cry aaaa *ucieka na rączki do Frani* nie boj.. Baliurzyca nie gryzie........ jestes pewny opcusiu? cry Franiu.. tez Cie kocham smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:23 am
Baliaur YumiTao moi przedwczoraj spiewali Lady Punk - Mniej Niz Zero rolleyes ale ale..... to jest straszne crying Ja tam nie mam nic przeciwko temu XD ... zazwyczaj się nimi nie przejmuje w takich sytuacjach ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:24 am
ee... to ja sie jednak trzymam z daleka... moge Ci pomachac najwyzej *usmiecha sie milo, i znika za plecami frani*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:25 am
kropka jestes pewny opcusiu? cry siur.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:25 am
kropka ee... to ja sie jednak trzymam z daleka... moge Ci pomachac najwyzej *usmiecha sie milo, i znika za plecami frani* tak, schron sie u mnie pod szaliczkiem gdzie jest *szepcze* bimber baliurzycy ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|