|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:08 am
karrp opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? A czemu od razu, ze pila? No wlasnie! ćii! *bawi sie kapciuskami* 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:09 am
Baliaur opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? jaa? nie no co Ty......... Nie pasi cuś?
*przeglada sie w lusterku* Yumi a po co mam myc skoro roboty ni jedza co? blaugh rofl a nawet ze wzgledu na brzydki odur wczorajszego oddechu XD
umyj zęby to pogadamy ... *macha ręka w powietrzu* blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:11 am
karrp opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? A czemu od razu, ze pila? bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:12 am
YumiTao a nawet ze wzgledu na brzydki odur wczorajszego oddechu XD
umyj zęby to pogadamy ... *macha ręka w powietrzu* blaugh rofl *chucha sobie w lapy i wacha* *zgon*
wapno juz spiewa 'daj mi te noc' i jak ma mi nie odwalac? crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:12 am
#Sex Pistols - Who Killed Bambi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:13 am
Terrorystka Frania karrp opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? A czemu od razu, ze pila? bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja pirate jak kazdy porzadny bimber*pociaga ze swojej menazki i powraca do dzifkowania* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:15 am
Terrorystka Frania bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja uuuuuu aaaaaaa jeeeeeeeeee @_@ *szuka bimbru*
ćiiiiiiii! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur YumiTao a nawet ze wzgledu na brzydki odur wczorajszego oddechu XD
umyj zęby to pogadamy ... *macha ręka w powietrzu* blaugh rofl *chucha sobie w lapy i wacha* *zgon*
wapno juz spiewa 'daj mi te noc' i jak ma mi nie odwalac? crying gonk moi przedwczoraj spiewali Lady Punk - Miej Niż Zero rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a zdrstwuj tawariszko rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:16 am
Baliaur Terrorystka Frania bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja uuuuuu aaaaaaa jeeeeeeeeee @_@ *szuka bimbru*
ćiiiiiiii! 4laugh heart boje sie Ciebie... jak ty wygladasz... cry aaaa *ucieka na rączki do Frani*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:16 am
Twisted_Exile Terrorystka Frania karrp opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? A czemu od razu, ze pila? bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja pirate jak kazdy porzadny bimber*pociaga ze swojej menazki i powraca do dzifkowania* rofl mrgreen twisted 'le ciebie nie osadzaja o bycie pijaną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:18 am
YumiTao moi przedwczoraj spiewali rolleyes ale ale..... to jest straszne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:18 am
Terrorystka Frania Twisted_Exile Terrorystka Frania karrp opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? A czemu od razu, ze pila? bo baliaurzyca lubi..... bimber ninja pirate jak kazdy porzadny bimber*pociaga ze swojej menazki i powraca do dzifkowania* rofl mrgreen twisted 'le ciebie nie osadzaja o bycie pijaną xd mialo byc jak kazdy porzadny partyzant xd xd xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|