|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:56 am
Twisted_Exile eek osz kuna moja matka oglada pretty woman" ile mozna gonk gonk gonk gonk mrgreen twisted nie ogladalam tego tak szczerze powiedziawszy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:58 am
Baliaur *gapi sie na Yumi* ty ni dupa crying rolleyes *psikleja sie do łopcego* *_* przeciez kąpałam sie w Wigilie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:58 am
YumiTao Terrorystka Frania kocham cie tak samo jak kochalam... wiec pewnie nic ninja crying *łzy wzruszenia*
#The Cardigans - Do You Believe. obiecuje ci ze ci oddam 2stycznia twoje plyty XD tzn te dwie ze wiem ze to twoje ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:00 am
YumiTao Baliaur *gapi sie na Yumi* ty ni dupa crying rolleyes *psikleja sie do łopcego* *_* przeciez kąpałam sie w Wigilie crying rolleyes *wach wach* klamiesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:01 am
Terrorystka Frania YumiTao Terrorystka Frania kocham cie tak samo jak kochalam... wiec pewnie nic ninja crying *łzy wzruszenia*
#The Cardigans - Do You Believe. obiecuje ci ze ci oddam 2stycznia twoje plyty XD tzn te dwie ze wiem ze to twoje ;P *wyciera gałaziątka, złowieszczy wzrok mode =on* ninja
3mam cie za słowo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:01 am
Baliaur YumiTao Baliaur *gapi sie na Yumi* ty ni dupa crying rolleyes *psikleja sie do łopcego* *_* przeciez kąpałam sie w Wigilie crying rolleyes *wach wach* klamiesz xp Dyskryminacja ze wzgledu na zapach.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:02 am
Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:05 am
*dzifkuje na markecie z nudow* xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:05 am
opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? jaa? nie no co Ty......... Nie pasi cuś?
*przeglada sie w lusterku* Yumi a po co mam myc skoro roboty ni jedza co? blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:06 am
Twisted_Exile *dzifkuje na markecie z nudow* xd mrgreen twisted hmmm kurde.. jeszcze jeden shops i dopiero pozniej do mikolaja.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:06 am
opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? A czemu od razu, ze pila?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:08 am
karrp opcy Baliaur *psikleja sie do łopcego* *_* pilas cos? A czemu od razu, ze pila? tak sie tylko pytam....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|