|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:40 am
Baliaur *kladzie sie obok smietnika,wklada dyskietke do stanika i udaje zdechlego kompjutra*
rofl rofl rofl
ć
ćii ćiiiiiiiiiii rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd *siorrrrrb* nie siorbaj! scream a bende mrgreen siorrrrrrb domokun gonk *nie moze tego sluchac* *zatyka se uszy* *zaczyna ja łaskotac* haha teraz nie mozesz puscic uszu i zagilgotam cie na smierc włahahahahha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:42 am
Iael ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania a bende mrgreen siorrrrrrb domokun gonk *nie moze tego sluchac* *zatyka se uszy* *zaczyna ja łaskotac* haha teraz nie mozesz puscic uszu i zagilgotam cie na smierc włahahahahha AAAAAAAAAAA!!! nie, błagam, zrobie wszystko...! *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:43 am
Iael *zaczyna ja łaskotac* haha teraz nie mozesz puscic uszu i zagilgotam cie na smierc włahahahahha *niucha* czujem spisek.............. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:44 am
~~lena-undesaid~~ AAAAAAAAAAA!!! nie, błagam, zrobie wszystko...! *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk* *knebluje swetrem yumi* cicho tam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *kladzie sie obok smietnika,wklada dyskietke do stanika i udaje zdechlego kompjutra*
rofl rofl rofl
ć
ćii ćiiiiiiiiiii rofl Ale przy losowym smietniku czy takim, obok ktorego przechodzi wlasnie przystojny facet? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Iael ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania a bende mrgreen siorrrrrrb domokun gonk *nie moze tego sluchac* *zatyka se uszy* *zaczyna ja łaskotac* haha teraz nie mozesz puscic uszu i zagilgotam cie na smierc włahahahahha AAAAAAAAAAA!!! nie, błagam, zrobie wszystko...! *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk* włahahaha!!! *zawiesza ja o sufit do gory nogami i zaczyna laskotaj jeszcze mocniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:46 am
eek Bali, jak pieknie dzis wygladasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:46 am
karrp Ale przy losowym smietniku czy takim, obok ktorego przechodzi wlasnie przystojny facet? ;P *zagląda jej w majtki* tyś to kobieta, baliaurzyca winna cie nie interesowac rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:47 am
karrp Baliaur *kladzie sie obok smietnika,wklada dyskietke do stanika i udaje zdechlego kompjutra*
rofl rofl rofl
ć
ćii ćiiiiiiiiiii rofl Ale przy losowym smietniku czy takim, obok ktorego przechodzi wlasnie przystojny facet? ;P ći????? *myślu myślu* fjaciet *_* ćiiiii lubic fajna du[a surprised heart *dalej udaje zdechlego kompjutra* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:47 am
Iael włahahaha!!! *zawiesza ja o sufit do gory nogami i zaczyna laskotaj jeszcze mocniej* biedna lena ................... ):
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|