|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:15 pm
BeeWolf nie ma mojej bohatery w zardzewialej zbroji i na wychudzonym osiolku to ja ide sobie blaugh bo wszyscy poszli w pizdu... i nie wroocą dziś już tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:16 pm
Kukus BeeWolf nie ma mojej bohatery w zardzewialej zbroji i na wychudzonym osiolku to ja ide sobie blaugh bo wszyscy poszli w pizdu... i nie wroocą dziś już tu ja jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:24 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus BeeWolf nie ma mojej bohatery w zardzewialej zbroji i na wychudzonym osiolku to ja ide sobie blaugh bo wszyscy poszli w pizdu... i nie wroocą dziś już tu ja jestem a ja musze znaleźć przed sobotą jakąś dupeckę sobie, bo kumpel mnie zaprosił na swoją działkę... a tradycją jest iż na jego działkę jedzie się ze swą kobietą smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:25 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus BeeWolf nie ma mojej bohatery w zardzewialej zbroji i na wychudzonym osiolku to ja ide sobie blaugh bo wszyscy poszli w pizdu... i nie wroocą dziś już tu ja jestem a ja musze znaleźć przed sobotą jakąś dupeckę sobie, bo kumpel mnie zaprosił na swoją działkę... a tradycją jest iż na jego działkę jedzie się ze swą kobietą smile to zapro se tą łatwą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:29 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus BeeWolf nie ma mojej bohatery w zardzewialej zbroji i na wychudzonym osiolku to ja ide sobie blaugh bo wszyscy poszli w pizdu... i nie wroocą dziś już tu ja jestem a ja musze znaleźć przed sobotą jakąś dupeckę sobie, bo kumpel mnie zaprosił na swoją działkę... a tradycją jest iż na jego działkę jedzie się ze swą kobietą smile to zapro se tą łatwą blaugh nie z dupą do rżnięcia tylko z kobietą... rozróżniasz te pojęcia? nie mogę łamać tradycji... to są poważne spotkania... ewentualnie mogę jechać sam [bez kobiety] ale wtedy byłby to mooj drugi tego typu wybryk... wolę tego nie robić, bo gospodarza może to urazić... tradycja to tradycja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:32 pm
Kukus nie z dupą do rżnięcia tylko z kobietą... rozróżniasz te pojęcia? nie mogę łamać tradycji... to są poważne spotkania... ewentualnie mogę jechać sam [bez kobiety] ale wtedy byłby to mooj drugi tego typu wybryk... wolę tego nie robić, bo gospodarza może to urazić... tradycja to tradycja to zaproś jakąś koleżane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:36 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus nie z dupą do rżnięcia tylko z kobietą... rozróżniasz te pojęcia? nie mogę łamać tradycji... to są poważne spotkania... ewentualnie mogę jechać sam [bez kobiety] ale wtedy byłby to mooj drugi tego typu wybryk... wolę tego nie robić, bo gospodarza może to urazić... tradycja to tradycja to zaproś jakąś koleżane ile ty masz lat, że nie dociera do ciebie to co moowię? jak na dziewiętnastolatka jesteś bardzo niekapuśny... oj badzio, badzio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:38 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus nie z dupą do rżnięcia tylko z kobietą... rozróżniasz te pojęcia? nie mogę łamać tradycji... to są poważne spotkania... ewentualnie mogę jechać sam [bez kobiety] ale wtedy byłby to mooj drugi tego typu wybryk... wolę tego nie robić, bo gospodarza może to urazić... tradycja to tradycja to zaproś jakąś koleżane ile ty masz lat, że nie dociera do ciebie to co moowię? jak na dziewiętnastolatka jesteś bardzo niekapuśny... oj badzio, badzio... wiem o co ci chodzi ale na gai nie znajdziesz takiej osoby jaką potrzebujesz a ja ci nie wiem jak pomuc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:40 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus nie z dupą do rżnięcia tylko z kobietą... rozróżniasz te pojęcia? nie mogę łamać tradycji... to są poważne spotkania... ewentualnie mogę jechać sam [bez kobiety] ale wtedy byłby to mooj drugi tego typu wybryk... wolę tego nie robić, bo gospodarza może to urazić... tradycja to tradycja to zaproś jakąś koleżane ile ty masz lat, że nie dociera do ciebie to co moowię? jak na dziewiętnastolatka jesteś bardzo niekapuśny... oj badzio, badzio... wiem o co ci chodzi ale na gai nie znajdziesz takiej osoby jaką potrzebujesz a ja ci nie wiem jak pomuc. ja nie szukam na GAI... ja szukam na ulicy... w klubach... w moim otoczeniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:42 pm
Kukus ja nie szukam na GAI... ja szukam na ulicy... w klubach... w moim otoczeniu... życze powodzenia bo w sumie sobota niedaleko ale napewno znajdziesz kogoś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:45 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus ja nie szukam na GAI... ja szukam na ulicy... w klubach... w moim otoczeniu... życze powodzenia bo w sumie sobota niedaleko ale napewno znajdziesz kogoś chwilowo mam jedną kandydaturę... ale cholera jedna musiałaby przyjechać do Polski, a przed przyszłym tygodniem to niemożliwe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:47 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus ja nie szukam na GAI... ja szukam na ulicy... w klubach... w moim otoczeniu... życze powodzenia bo w sumie sobota niedaleko ale napewno znajdziesz kogoś chwilowo mam jedną kandydaturę... ale cholera jedna musiałaby przyjechać do Polski, a przed przyszłym tygodniem to niemożliwe sweatdrop a tak nikogo blizej nie masz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:49 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus ja nie szukam na GAI... ja szukam na ulicy... w klubach... w moim otoczeniu... życze powodzenia bo w sumie sobota niedaleko ale napewno znajdziesz kogoś chwilowo mam jedną kandydaturę... ale cholera jedna musiałaby przyjechać do Polski, a przed przyszłym tygodniem to niemożliwe sweatdrop a tak nikogo blizej nie masz sie znajdzie... ale 3dni to niewiele by znaleźć kobietę i rozkochać ją w sobie sweatdrop będzie trzeba ostro wziąć się za działania na tym froncie... ostatnia deska ratunku to piątkowa impreza... jeśli do tej pory nie będę miał żadnej niuni to jestem spalony sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 2:51 pm
Kukus sie znajdzie... ale 3dni to niewiele by znaleźć kobietę i rozkochać ją w sobie sweatdrop będzie trzeba ostro wziąć się za działania na tym froncie... ostatnia deska ratunku to piątkowa impreza... jeśli do tej pory nie będę miał żadnej niuni to jestem spalony sad napewno dasz rade pomysil sobie lepiej że to aż 3 dni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 3:03 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus sie znajdzie... ale 3dni to niewiele by znaleźć kobietę i rozkochać ją w sobie sweatdrop będzie trzeba ostro wziąć się za działania na tym froncie... ostatnia deska ratunku to piątkowa impreza... jeśli do tej pory nie będę miał żadnej niuni to jestem spalony sad napewno dasz rade pomysil sobie lepiej że to aż 3 dni nie lubię się śpieszyć jeśli chodzi o zdobywanie dupecki... to trzeba robić z sensem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|