|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:30 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd *siorrrrrb* nie siorbaj! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:30 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Tak cool heart pomorze dzis jest bardzo sniezne mrgreen heart [wczoraj bylo +8 stopni -.-] osz kusza ale bym komus sniezka przysolila i tez rylo natarla *marzy* wiesz z reszta komu ninja rofl tia wiem komu..leb mnie boli sad twisted bidactwo...ja zaraz mamucha nie wiem co.........powiedziala ze nigdzie nie ide bom chora confused mad *szlag ja trafia* *smarku smarku* sluchaj sie mamuchy XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:31 am
karrp Nie mogieee znaleeezc Mikolajaa maaaamoooo.... s t r a s z n e . . .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:32 am
YumiTao karrp Nie mogieee znaleeezc Mikolajaa maaaamoooo.... s t r a s z n e . . . oi jaka nasza zmija zlosliwa........ cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:33 am
YumiTao karrp Nie mogieee znaleeezc Mikolajaa maaaamoooo.... s t r a s z n e . . . Nie musisz mnie pocieszac, bylo minelo - Mikolaj zawsze wraca. Niczym wierny pies...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Baliaur Twisted_Exile Baliaur Tak cool heart pomorze dzis jest bardzo sniezne mrgreen heart [wczoraj bylo +8 stopni -.-] osz kusza ale bym komus sniezka przysolila i tez rylo natarla *marzy* wiesz z reszta komu ninja rofl tia wiem komu..leb mnie boli sad twisted bidactwo...ja zaraz mamucha nie wiem co.........powiedziala ze nigdzie nie ide bom chora confused mad *szlag ja trafia* *smarku smarku* sluchaj sie mamuchy XP nu nu nu mamuchy sluchaja sie tylko grzeczne dziewczynki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karrp Nie mogieee znaleeezc Mikolajaa maaaamoooo.... *mamrocze cos pod nosem i ukradkiem sie na nia gapi* evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd *siorrrrrb* nie siorbaj! scream nie wolno *mlask mlask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:34 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd *siorrrrrb* nie siorbaj! scream a bende mrgreen siorrrrrrb domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:35 am
Twisted_Exile karrp Nie mogieee znaleeezc Mikolajaa maaaamoooo.... *mamrocze cos pod nosem i ukradkiem sie na nia gapi* evil twisted Proszee...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:36 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd *siorrrrrb* nie siorbaj! scream a bende mrgreen siorrrrrrb domokun gonk *nie moze tego sluchac* *zatyka se uszy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:38 am
opcy YumiTao karrp Nie mogieee znaleeezc Mikolajaa maaaamoooo.... s t r a s z n e . . . oi jaka nasza zmija zlosliwa........ cool tja okropniaście złośliwa rolleyes
*cięzko wzdycha* ninja
nudzi mi sie ...opcy popajacuj troche XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*kladzie sie obok smietnika,wklada dyskietke do stanika i udaje zdechlego kompjutra*
rofl rofl rofl
ć
ćii ćiiiiiiiiiii rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|