|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:11 am
Twisted_Exile cool a szkim cool rofl mrgreen twisted a szkadnij cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:12 am
Baliaur Twisted_Exile cool a szkim cool rofl mrgreen twisted a szkadnij cool sz Ituchem rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:14 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile cool a szkim cool rofl mrgreen twisted a szkadnij cool sz Ituchem rofl mrgreen twisted no tak... bo z kim innym neutral
rekawiczki biore i jej ryło sniegiem wysmaruje uhaha rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:16 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile cool a szkim cool rofl mrgreen twisted a szkadnij cool sz Ituchem rofl mrgreen twisted no tak... bo z kim innym neutral
rekawiczki biore i jej ryło sniegiem wysmaruje uhaha rofl 4laugh eek to u was jest snieg eek question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:18 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile cool a szkim cool rofl mrgreen twisted a szkadnij cool sz Ituchem rofl mrgreen twisted no tak... bo z kim innym neutral
rekawiczki biore i jej ryło sniegiem wysmaruje uhaha rofl 4laugh eek to u was jest snieg eek question twisted u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:20 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile cool a szkim cool rofl mrgreen twisted a szkadnij cool sz Ituchem rofl mrgreen twisted no tak... bo z kim innym neutral
rekawiczki biore i jej ryło sniegiem wysmaruje uhaha rofl 4laugh eek to u was jest snieg eek question twisted Tak cool heart pomorze dzis jest bardzo sniezne mrgreen heart [wczoraj bylo +8 stopni -.-] osz kusza ale bym komus sniezka przysolila i tez rylo natarla *marzy* wiesz z reszta komu ninja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:21 am
Baliaur Tak cool heart pomorze dzis jest bardzo sniezne mrgreen heart [wczoraj bylo +8 stopni -.-] osz kusza ale bym komus sniezka przysolila i tez rylo natarla *marzy* wiesz z reszta komu ninja rofl tia wiem komu..leb mnie boli sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:21 am
~~lena-undesaid~~ Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile cool a szkim cool rofl mrgreen twisted a szkadnij cool sz Ituchem rofl mrgreen twisted no tak... bo z kim innym neutral
rekawiczki biore i jej ryło sniegiem wysmaruje uhaha rofl 4laugh eek to u was jest snieg eek question twisted u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd u mnie jest +2 C i nie ma wogole sniegu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:24 am
Twisted_Exile Baliaur Tak cool heart pomorze dzis jest bardzo sniezne mrgreen heart [wczoraj bylo +8 stopni -.-] osz kusza ale bym komus sniezka przysolila i tez rylo natarla *marzy* wiesz z reszta komu ninja rofl tia wiem komu..leb mnie boli sad twisted bidactwo...ja zaraz mamucha nie wiem co.........powiedziala ze nigdzie nie ide bom chora confused mad *szlag ja trafia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:27 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Tak cool heart pomorze dzis jest bardzo sniezne mrgreen heart [wczoraj bylo +8 stopni -.-] osz kusza ale bym komus sniezka przysolila i tez rylo natarla *marzy* wiesz z reszta komu ninja rofl tia wiem komu..leb mnie boli sad twisted bidactwo...ja zaraz mamucha nie wiem co.........powiedziala ze nigdzie nie ide bom chora confused mad *szlag ja trafia* i dobrzee bo jeszcze bardziej sie rozchorujesz mrgreen 13. Muse. Thoughts Of A Dying Atheist.mp3 [3:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:27 am
#The Cardigans - And Then You Kissed Me.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:29 am
~~lena-undesaid~~ u mnie jest krajobraz wiosennojesienny kawałek widać na sigu xd *siorrrrrb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:30 am
Nie mogieee znaleeezc Mikolajaa maaaamoooo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:30 am
Twisted_Exile dobrzee bo jeszcze bardziej sie rozchorujesz mrgreen 13. Muse. Thoughts Of A Dying Atheist.mp3 [3:11] uj z tym.. *tupie nozkami* ja kce na śpacer confused bry Opcy 'i know You're in this room...." @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|