|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:40 am
Ozzwald mam dla was dobra wiadomosc... ide sobie... narazie T.T nie zostawiaj mnie na pastwe Leny,Aidanny i eMki neutral
*chowa sie w samym końcu szuflady i obwija kocem*
Oi Ieal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:40 am
Aidanna lecem sobie!!! *rzuca we wszystkich sniezkami na pozegnanie* xd Mini Me Rules! xd jak wyciagne moja machine.... mad cya bambusie ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:41 am
YumiTao Ozzwald mam dla was dobra wiadomosc... ide sobie... narazie T.T nie zostawiaj mnie na pastwe Leny,Aidanny i eMki neutral
Oi Ieal wink Iael witka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:41 am
YumiTao Ozzwald mam dla was dobra wiadomosc... ide sobie... narazie T.T nie zostawiaj mnie na pastwe Leny,Aidanny i eMki neutral
Oi Ieal wink exclaim question mad pa scooby chrupko cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:45 am
Terrorystka Frania YumiTao Ozzwald mam dla was dobra wiadomosc... ide sobie... narazie T.T nie zostawiaj mnie na pastwe Leny,Aidanny i eMki neutral
Oi Ieal wink exclaim question mad pa scooby chrupko cry no i co gałazy wyszterzasz w zdziwieniu ? pirate
*dusi sie pod kocem*
#Pearl Jam - Ghost
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:47 am
Iael YumiTao Ozzwald mam dla was dobra wiadomosc... ide sobie... narazie T.T nie zostawiaj mnie na pastwe Leny,Aidanny i eMki neutral
Oi Ieal wink Iael witka wink oł rolleyes małe przejęzyczenie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:49 am
sierobi mi kolecja mam juz 4 x reideer slippers kasa moja jedno juz sprzedalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:49 am
kurde! jak sie na durnym photobuckec ie zmniejsza obrazki?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:51 am
Shui_Inamoto sierobi mi kolecja mam juz 4 x reideer slippers kasa moja jedno juz sprzedalem i co w związku z tym ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:51 am
~~lena-undesaid~~ kurde! jak sie na durnym photobuckec ie zmniejsza obrazki?! nie da sie obrazek jest taki jak w rzeczywistosci mosisz zmniejszyc oryginal i wladowac na nowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:52 am
YumiTao Shui_Inamoto sierobi mi kolecja mam juz 4 x reideer slippers kasa moja jedno juz sprzedalem i co w związku z tym ?nic tak wlasciwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:53 am
Iael ~~lena-undesaid~~ kurde! jak sie na durnym photobuckec ie zmniejsza obrazki?! nie da sie obrazek jest taki jak w rzeczywistosci mosisz zmniejszyc oryginal i wladowac na nowo nu nu ... (Ctrl + E,zmniejszasz w paJncie i ładujesz na serwer 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:58 am
juz wystarczajaco sie z wapnem nasiedzialam xp bry... ja tak na kwilke, za chwile wychodze rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|