|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:34 am
Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
@Beeczka: spoko wujek mikołajek wink juzem spokojna ninja =>
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd co kaboom!? gonk bim salabim! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:35 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd taaaa...? muah... muahahah.... muahahahahahahahahhahah!! Dr. Evil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd co kaboom!? gonk *szpecze* mialas sie wystraszyc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd co kaboom!? gonk bim salabim! xd straszom mnie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja chujnia z patatajnia domokun bede pozniej oi! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:36 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd taaaa...? muah... muahahah.... muahahahahahahahahhahah!! Dr. Evil xd no ba cool xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:36 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd co kaboom!? gonk *szpecze* mialas sie wystraszyc stare aha!! *przestrasza sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:37 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd co kaboom!? gonk bim salabim! xd straszom mnie domokun jak MY cie starszymy, to TY sie masz bac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray ninja chujnia z patatajnia domokun bede pozniej oi! ninja popieram w 158, 76% xp
oi i cya domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:38 am
witka, siemka, dzin dybry biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mam dla was dobra wiadomosc... ide sobie... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lecem sobie!!!
*rzuca we wszystkich sniezkami na pozegnanie* xd
Mini Me Rules! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:39 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd co kaboom!? gonk *szpecze* mialas sie wystraszyc stare aha!! *przestrasza sie* xd XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|