|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:25 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ co, gdzie jak?! JAKIE JELENIE?! gdzies tu jeden jelen sie pojawil, ale sie nie odzywa ninja
#Pearl Jam - Whale Song heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:26 am
ja na kwilke witam wszystkich *znika* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:26 am
BeeWolf_san Terrorystka Frania ah, nie opowiadaj ze nie znasz lol *wskakuje na kolanka* emeczka jestem XD  To juz wiem wiem... klep w tylek. cool taaa... ja ci dam klep w tylek pani mikołaj *ciagu za brode* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:27 am
Twisted_Exile ja na kwilke witam wszystkich *znika* rofl mrgreen twisted ceść i pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:27 am
YumiTao Ozzwald ~~lena-undesaid~~ co, gdzie jak?! JAKIE JELENIE?! gdzies tu jeden jelen sie pojawil, ale sie nie odzywa ninja
#Pearl Jam - Whale Song heart no wlasnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:28 am
Twisted_Exile ja na kwilke witam wszystkich *znika* rofl mrgreen twisted gdzie uciekasz ? t_T ... cyscpa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile ja na kwilke witam wszystkich *znika* rofl mrgreen twisted hej maniaczko ... cool Emeczko no juz spokoj. >klep w poskladek< Chodź na kolanka do wujka mikołaja, dam ci prezent albo i dwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:29 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ sprzedalam renfery eee.. znaczy YeleniE mrgreen 10,5k dostalam a reszte sama zarobilam (: co, gdzie jak?! JAKIE JELENIE?! Reindeer Slippers w markecie po ok 5k. a ja myslalam ze to event crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:31 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald ~~lena-undesaid~~ co, gdzie jak?! JAKIE JELENIE?! gdzies tu jeden jelen sie pojawil, ale sie nie odzywa ninja
#Pearl Jam - Whale Song heart no wlasnie biggrin narkotyzuje sie Pearl Jam'em i Eddie'm Vedder'em ( mrgreen heart ) i sobie po cichaczu was opserwuj z ukrycia ninja tak więc jestem ,ale mnie nie ma XD
*chowa się do swojej szuflady*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:31 am
~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
@Beeczka: spoko wujek mikołajek wink juzem spokojna ninja =>
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:33 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd taaaa...? muah... muahahah.... muahahahahahahahahhahah!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:33 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ a ja myslalam ze to event crying no bo toz eventu razz
*skrada sie za Aidanna* KABOOM! xd co kaboom!? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|