|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:20 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] czeesc Bee xd czesc cool wiesz, ze masz bauwana na glowie? to jest Bauman! moj marshmallow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:21 am
Terrorystka Frania e-e nie dam ozziowi nic crying bo ma emeczke w zignorowanych XP pozatym moze i bym kupila gdyby byla taka mozliwosc ;P a w ogole to aidanny podopieczny XD Luz... a tak pozatymi hrupkami to czesc bo cie nie znam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:22 am
Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K Owow skad ams tyle lol sprzedalam renfery eee.. znaczy YeleniE mrgreen 10,5k dostalam a reszte sama zarobilam (: co, gdzie jak?! JAKIE JELENIE?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna Ozzwald Aidanna psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem* *palaszuje ciacho i mruczy* jeszcze jedno jeszcze jedno... mrgreen a co ja jestem... poprosic trzeba xd Aidanna widac ci paluchy ninja lol (pokes her toe* xd xd xd bida w kraju i dziurawe skarpety mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] czeesc Bee xd czesc cool wiesz, ze masz bauwana na glowie? no no.. co miales na mysli bo to mozna doslownie i w przenosni traktowac... No jak to co, tego kolesia w szaliku co jej na glowie siedzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:23 am
BeeWolf_san Terrorystka Frania e-e nie dam ozziowi nic crying bo ma emeczke w zignorowanych XP pozatym moze i bym kupila gdyby byla taka mozliwosc ;P a w ogole to aidanny podopieczny XD Luz... a tak pozatymi hrupkami to czesc bo cie nie znam. ah, nie opowiadaj ze nie znasz lol *wskakuje na kolanka* emeczka jestem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:24 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem* *palaszuje ciacho i mruczy* jeszcze jedno jeszcze jedno... mrgreen a co ja jestem... poprosic trzeba xd *lize jej dlon* prosze... heart *patrzy jej w oczka* *daje talerz z ciastkami* xd *zaklda lyzwy i jezdzi sobie po lodowisku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Shui_Inamoto Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K Owow skad ams tyle lol sprzedalam renfery eee.. znaczy YeleniE mrgreen 10,5k dostalam a reszte sama zarobilam (: co, gdzie jak?! JAKIE JELENIE?! gdzies tu jeden jelen sie pojawil, ale sie nie odzywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania ah, nie opowiadaj ze nie znasz lol *wskakuje na kolanka* emeczka jestem XD  To juz wiem wiem... klep w tylek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:25 am
~~lena-undesaid~~ sprzedalam renfery eee.. znaczy YeleniE mrgreen 10,5k dostalam a reszte sama zarobilam (: co, gdzie jak?! JAKIE JELENIE?! Reindeer Slippers w markecie po ok 5k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:26 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Ozzwald Aidanna psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem* *palaszuje ciacho i mruczy* jeszcze jedno jeszcze jedno... mrgreen a co ja jestem... poprosic trzeba xd Aidanna widac ci paluchy ninja lol (pokes her toe* xd xd xd bida w kraju i dziurawe skarpety mam xd kwaczogr�d domokun co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|