|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:14 am
BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] *wskakuje mu w ramiona* WESOŁYCH ŚWIĄT! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:14 am
Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K Owow skad ams tyle lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:15 am
Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K Oto kup ozzemu cierzarowke Scooby hrupek, stac cie nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] You make promise of protection To a future after life To the final resurrection And to eternal paradise
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] czeesc Bee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:16 am
Shui_Inamoto Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K Owow skad ams tyle lol sprzedalam renfery eee.. znaczy YeleniE mrgreen 10,5k dostalam a reszte sama zarobilam (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:17 am
Ozzwald Aidanna psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem* *palaszuje ciacho i mruczy* jeszcze jedno jeszcze jedno... mrgreen a co ja jestem... poprosic trzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:17 am
BeeWolf_san Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K Oto kup ozzemu cierzarowke Scooby hrupek, stac cie nie wink e-e nie dam ozziowi nic crying bo ma emeczke w zignorowanych XP pozatym moze i bym kupila gdyby byla taka mozliwosc ;P a w ogole to aidanny podopieczny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:18 am
Aidanna Ozzwald Aidanna psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem* *palaszuje ciacho i mruczy* jeszcze jedno jeszcze jedno... mrgreen a co ja jestem... poprosic trzeba xd *lize jej dlon* prosze... heart *patrzy jej w oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem* *palaszuje ciacho i mruczy* jeszcze jedno jeszcze jedno... mrgreen a co ja jestem... poprosic trzeba xd Aidanna widac ci paluchy ninja lol (pokes her toe* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K OŻE C O ? ! JAK... JAKIM CUDEM?!!?! ALE.... to jest kuna nie fair!! crying ja mam zaledwie 5k!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:19 am
Aidanna BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] czeesc Bee xd czesc cool wiesz, ze masz bauwana na glowie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K Oto kup ozzemu cierzarowke Scooby hrupek, stac cie nie wink e-e nie dam ozziowi nic crying bo ma emeczke w zignorowanych XP pozatym moze i bym kupila gdyby byla taka mozliwosc ;P a w ogole to aidanny podopieczny XD i co w zwiazku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] czeesc Bee xd czesc cool wiesz, ze masz bauwana na glowie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:20 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26] czeesc Bee xd czesc cool wiesz, ze masz bauwana na glowie? no no.. co miales na mysli bo to mozna doslownie i w przenosni traktowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|