|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:06 am
Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania mogles powiedziec ze chces zto bym i dla ciebie zrobila crying
*idzie i wraca do/z kuchni z kubkiem goracej czekolady* *podaje* prosze! i wiecej mi nie podkradać! scream nu dzieki nie plakaj wszystko bedzie dobrze ;D ni bede crying xd
aid dobry pomysł ninja sie wie sie ma xp co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* sie nie wywal na lodzie... xd co mam... siebie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:06 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai bo jej czekolade podkradlem ;D tyy.... nieladnie, oj nieladnie.... nie laskotaj XD hahahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:07 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDmoze herbatnika? mrgreen hmm .. pewnie Ozziu lubi herbatniki XD
@Ozz: hmmm ninja ja nic.. aidanna ci coś da xd ciateczko moge dac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:08 am
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai bo jej czekolade podkradlem ;D tyy.... nieladnie, oj nieladnie.... nie laskotaj XD jak mnie laskocza to ja piszcze, a nie sie chichram... ninja ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDmoze herbatnika? mrgreen hmm .. pewnie Ozziu lubi herbatniki XD
@Ozz: hmmm ninja ja nic.. aidanna ci coś da xd ciateczko moge dac xd tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDmoze herbatnika? mrgreen hmm .. pewnie Ozziu lubi herbatniki XD
@Ozz: hmmm ninja ja nic.. aidanna ci coś da xd ciateczko moge dac xd a mi teeez daaaasz mrgreen ? *odciagnieta od kompa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai bo jej czekolade podkradlem ;D tyy.... nieladnie, oj nieladnie.... nie laskotaj XD hahahaha twisted ;P 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:10 am
Ozzwald Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDmoze herbatnika? mrgreen hmm .. pewnie Ozziu lubi herbatniki XD
@Ozz: hmmm ninja ja nic.. aidanna ci coś da xd ciateczko moge dac xd tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:12 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDmoze herbatnika? mrgreen hmm .. pewnie Ozziu lubi herbatniki XD
@Ozz: hmmm ninja ja nic.. aidanna ci coś da xd ciateczko moge dac xd a mi teeez daaaasz mrgreen ? *odciagnieta od kompa* idzie do kuchni po gore ciasteczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foo: 02 Ozzy Osbourne-Facing Hell [4:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co mi tu wykorzystujesz jakies moce? ;P ;D ha! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:13 am
Aidanna psie ciasteczko... *daje ciacho i drapie za uchem* *palaszuje ciacho i mruczy* jeszcze jedno jeszcze jedno... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:13 am
Ozzwald tak tak tak... chce scoobi przysmak blaugh xd jestem bogata! mam 19,5 k ^^ B O S K O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|