|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:54 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania mogles powiedziec ze chces zto bym i dla ciebie zrobila crying
*idzie i wraca do/z kuchni z kubkiem goracej czekolady* *podaje* prosze! i wiecej mi nie podkradać! scream nu dzieki nie plakaj wszystko bedzie dobrze ;D ni bede crying xd
aid dobry pomysł ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:54 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *zmazuje troche 'czegos' z umazanacyh ust* hmmmm confused *oblizuje* *głosem smerfa ważniaka* hyyyyyyyy! scream ! upsco jest? O.o bo jej czekolade podkradlem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:55 am
Milo ciem widziec mrgreen *skacze na nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:55 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania mogles powiedziec ze chces zto bym i dla ciebie zrobila crying
*idzie i wraca do/z kuchni z kubkiem goracej czekolady* *podaje* prosze! i wiecej mi nie podkradać! scream nu dzieki nie plakaj wszystko bedzie dobrze ;D ni bede crying xd
aid dobry pomysł ninja sie wie sie ma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:58 am
Lavagetas_heqetai bo jej czekolade podkradlem ;D tyy.... nieladnie, oj nieladnie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:00 am
Aidanna Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania mogles powiedziec ze chces zto bym i dla ciebie zrobila crying
aid dobry pomysł ninja sie wie sie ma xp co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:00 am
Morning_Angel_Of_Truth Milo ciem widziec mrgreen *skacze na nia* XD XP yeah XD #Strachy na Lachy - Co się stało z magdą K.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:02 am
Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:03 am
Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDco mi dajesz question ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDmoze herbatnika? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#Strachy na lachy - Czarny chleb i czarna kawa heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai bo jej czekolade podkradlem ;D tyy.... nieladnie, oj nieladnie.... nie laskotaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:05 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Ozzwald co masz co masz co masz... *skacze wokolo i ziaje jak szczeniak* uuu whee jaki on rozkoszny (: daj mu cos ;DDDDDmoze herbatnika? mrgreen hmm .. pewnie Ozziu lubi herbatniki XD
@Ozz: hmmm ninja ja nic.. aidanna ci coś da xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:05 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai bo jej czekolade podkradlem ;D tyy.... nieladnie, oj nieladnie.... nie laskotaj XD jak mnie laskocza to ja piszcze, a nie sie chichram... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |