|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:47 pm
Kagenoyami endo21 Kagenoyami endo21 No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze Nie tak jak wy, panowie E. Macie juz chyba obsesje na punkcie slowa 'patologia'... Jak chcesz poszpanowac trudnymi slowkami, to polecam 'rododendron', przynajmniej fajnie brzmi, a w tym waszym calym belkocie nie zrobi to roznicy mrgreen
a masz juz odznake poke-frajera? rofl Szkoda ze niewiesz co to znaczy PokeLamusie... A co do patologi to jak narazie tylko ty pasujesz (^_^) Nie jest to, bynajmniej, moj zaden duchowy mentor, ale zacytuje go, kimkolwiek jest:
A schrupiesz orzecha? mrgreen SKRUSZYSZ ... SKRUSZYSZ KURWA SKRUSZYSZKAge ile ty masz lat ze nadal musze cie poprawiac co ?? no ile ile, wyciera policzek chusteczka bo sie upaskudził jedzeniem. Tak czytam, te wasza intelektualna debate o niczym i doszedłem do wniosku, ze ... O co tu chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:57 pm
BeeWolf_san SKRUSZYSZ ... SKRUSZYSZ KURWA SKRUSZYSZKAge ile ty masz lat ze nadal musze cie poprawiac co ?? no ile ile, wyciaa pi policzek chusteczka bo sie upaskudził jedzeniem. *Tupie noga z reka na biodrze* Ale ja wole tak! I nie krzycz na mnie... Uuuuuu.... crying
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:08 pm
Ogolnie poszlo o bezsensowne marudzenie majciocha, ze nie moze tu znalezc dla siebie miejsca. Jeden z nich napisal to: endo21 Kurcze stare Niemoge znalez odpowiedniego topika dla siebie A to, ze mial, jak to okresli opcy - "kaprawa osobowosc" i nadal takowa posiada, postanowilo, ze jego marudzenie nie obeszlo sie bez komentarza.
Nastepnie za jego plecami stanal prawdopodobnie jego partner - EL_Toro, wyzywajac wszystkich od (uwaga!) 'dupolizow' i 'dickhead'ow' (taki szpan, co nie? cool ). Of koz, wszystkich to ruszylo, bo wzieli to do siebie i nie mogli sie uspokoic, krazac nerwowo po pokoju i dostajac niestrawnosci i rozstroju zoladka, co doprowadzilo do terazniejszej sytuacji mrgreen
W skrocie: Skad sie takie zjeby biora, to ja, kurwa, nie wiem, ale ubaw po pachy rofl
/EDIT: Zapomnialem dodac wesolej tfurczosci Kukusa mrgreen
MarianKanapowiec w melinie się bujają szaleńcy popaprańcy i popierdoleńcy Endo, Endo, POWYPIERDALAJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:18 pm
dobra eee... czemu mi nikt nie powiedzial ze tu cie cos ciekawego dzieje
musze sie trzoche poduczyc... <10 stron moze wiecej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:20 pm
Kagenoyami Masz moje slowo, ze bedziesz mial okazje. Ten topic jest zly, niepotrzebny i popierdolony, wiec El zawsze tu wraca mrgreen Chlopak ma chyba jakies kompleksy XDDD Nie wiem, nie wiem. Mozliwe, ma nie ma. Ja sie nie znam na tym, RevCat sie zna poczeajmy na niego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:36 pm
BeeWolf_san No to wesoło, nie powiem. Szkoda, ze mam lenia bo bym poczytał wszystko. Wierze, iz było niewyglednie miło i towarzysko, szkoda ze ta dyskusja mnie całkowicie mineła. Z tego co widziałem, to tyle epitetnowych zwrot frazesze mogł bym pisac ksiazke. spisac to bys mogl cale "dzieje meliny" na pewno bedzie bardzo popularna w koncu im lepsza ksiazka tym czesciej sie do niej wraca a wedlug rozumowania ktore wlasnie wyczytuje bedzie to dla wielu "niepoptrzebna" ksiazka a do "niepotrzebnych" sie czesto wraca... eek chyba dostalem jakies weny ja tyle napisalem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 4:47 pm
EL_TARO Ale z was Dupo Lizy, szczegulnie ty kukus. Jak ktos nowy sie przywito, to od razu klniecie na czym to Swiat stoi. Nie interesuja mnie wasze komenty bo sa zalosne wiec spierdalam i mam na was pojechane, moze za jakis czas wroce i wam znow ublize jakims dosadnym -ale szczerym- komentem... narczello d**k head`s /kiscie sie we wlasnej bezczelnosci... -patologiczne szczyle-masz ty dzieciaku problemy - jak ja nie lubie chlopcow w okresie dojrzewania stare a swoja droga z jakiej telenoweli wytrzasnoles ta ksywe? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 9:57 pm
Kagenoyami Omega Sun EL_TARO To jedynie znaczy ze ten topic to s**t ja Cie naprawde nie rozumiem sweatdrop W prawie kazdej swojej wypowiedzi podkreslasz, ze topic jest bez sensu, obrazasz osoby, ktore tu siedza, podkreslasz bezcelowosc dyskusji itd... Podsumowujac- skoro to miejsce jest tak beznadziejne to dlaczego wciaz tu wracasz? Przeciez we wszystkich innych topikach mozna normalnie i kulturalnie porozmawiac, nie musisz tu wcale siedziec. Moze to czesc tych deviacji, do ktorych sie przyznal? Jakies, niezrozumiale, podswiadome sado-maso?
NIE! Juz wiem! On sie chce popisac przed Endo, zeby mu pozyczyl swoje Pokemon Tazo mrgreen rofl Sodo_MAso to mama Ci garnkeim robila jak byles maly. A wiesz czemu? Bo bylo Ci nudno... W sumie to mitez by bylo nudno gdyby rodzice przywiercali mi zabawki do sufitu... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 9:59 pm
Omega Sun EL_TARO To jedynie znaczy ze ten topic to s**t ja Cie naprawde nie rozumiem sweatdrop W prawie kazdej swojej wypowiedzi podkreslasz, ze topic jest bez sensu, obrazasz osoby, ktore tu siedza, podkreslasz bezcelowosc dyskusji itd... Podsumowujac- skoro to miejsce jest tak beznadziejne to dlaczego wciaz tu wracasz? Przeciez we wszystkich innych topikach mozna normalnie i kulturalnie porozmawiac, nie musisz tu wcale siedziec. Jak bys czytala od poczatku to bys wiedziala: Pisze bo nie lubie jak mi kto w kasze prycha, a i niecierpie jak sie taki mizerny Kage... wpierdziela na inne topici tylko po to by mi podokuczac. Kage... na prawde jest tak glupi na jakiego sie robi. Slyszalem ze to net zrobil z niego takiego lamerskiedo niedopierda. Za to wlasnie jestem zly i niby czemu mial bym stad powypierdalac, skoro to jest topic o bluzganiu. Zrobiliscie go, to se kozystam. Przeciez o to tu biega. Jak byscie zrobili topic o lizaniu innym dupy to pewnie byscie tam wlazili i serduszka wysylali gonk . Topic to topci i nic tego nie zmieni. Jak macie problem to go skasujcie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:01 pm
Kagenoyami endo21 No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze Nie tak jak wy, panowie E. Macie juz chyba obsesje na punkcie slowa 'patologia'... Jak chcesz poszpanowac trudnymi slowkami, to polecam 'rododendron', przynajmniej fajnie brzmi, a w tym waszym calym belkocie nie zrobi to roznicy mrgreen
a masz juz odznake poke-frajera? rofl No dobra, przyznaje ci racje. Jestes wystarczajaco glupi jak na pokemony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:02 pm
Sayokun dobra eee... czemu mi nikt nie powiedzial ze tu cie cos ciekawego dzieje musze sie trzoche poduczyc... <10 stron moze wiecej sweatdrop Ja Ci moge wyjasnic... Ogolem to chodzi tylko o to zeby jak najbardziej pojechac kage albo innego frajera... Bo jak mozna zauwazyc nadaja sie tylko do tego... (^_^) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:12 pm
Beka z was jest nieslychana, jak sie kto nowy pojawi to go bluzgacie dla przykladu. A jak nikt nie patrzy to se dupy lizecie jak niby nigdy nic. Kumple i kumple. Takie popierdulki! Nic tylko besztac na niewinnego. Dresy i juz. A ty kage zgineisz marnie... ale to swoja droga, bo i tak jestes zwalowa dziewka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|