|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:46 am
łups... zaraz bede musiala leciec, moj brat tylko w lazience jest sweatdrop ale jeszzce jestem! i potem wroce! mrgreen
*tylko moge zniknac niespodziewanie _ _"* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:47 am
Terrorystka Frania *zmazuje troche 'czegos' z umazanacyh ust* hmmmm confused *oblizuje* *głosem smerfa ważniaka* hyyyyyyyy! scream ! ups
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:47 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ czy w gaia towns jest to samo, co jak sie zaspiewa koledy..? tak kochanie 4laugh
hej hej ANgel of prawda razz Ja ciebiat chyba nie zanat eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:48 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania *bach w nia sniezka* czesc bambusie mrgreen *wypija czekolade* hmm myslala ze wiecej zrobila... confused *patrzy na słomke* a to skad sie tu wzieło!? surprised
#Strachy na lachy - Dzień Dobry kocham Cie
aidanno jak ja cie kocham xd xd xd xd xd xd au!! *masuje sie w tyl glowy* *otwiera okno, robi sniezke, rzuca w eMke* twisted twisted pokazemy lenie co slicznego meczka SKONSTRUWAŁA!? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:49 am
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania *bach w nia sniezka* czesc bambusie mrgreen *wypija czekolade* hmm myslala ze wiecej zrobila... confused *patrzy na słomke* a to skad sie tu wzieło!? surprised
#Strachy na lachy - Dzień Dobry kocham Cie
aidanno jak ja cie kocham xd xd xd xd xd xd au!! *masuje sie w tyl glowy* *otwiera okno, robi sniezke, rzuca w eMke* twisted twisted pokazemy lenie co slicznego meczka SKONSTRUWAŁA!? xd eek emeee.... ze niby cooo...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Morning_Angel_Of_Truth Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ czy w gaia towns jest to samo, co jak sie zaspiewa koledy..? tak kochanie 4laugh
hej hej ANgel of prawda razz Ja ciebiat chyba nie zanat eek znasz znasz ;P to ja eMka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai hmm a ja lubie takie ;] <łasi sie do niej> ;D prosiem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:50 am
Terrorystka Frania Morning_Angel_Of_Truth Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ czy w gaia towns jest to samo, co jak sie zaspiewa koledy..? tak kochanie 4laugh
hej hej ANgel of prawda razz Ja ciebiat chyba nie zanat eek znasz znasz ;P to ja eMka ^^E... eek emka? ja nosze eske mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:51 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai hmm a ja lubie takie ;] <łasi sie do niej> ;D prosiem ;D dzieki ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *zmazuje troche 'czegos' z umazanacyh ust* hmmmm confused *oblizuje* *głosem smerfa ważniaka* hyyyyyyyy! scream ! ups mogles powiedziec ze chces zto bym i dla ciebie zrobila crying
*idzie i wraca do/z kuchni z kubkiem goracej czekolady* *podaje* prosze! i wiecej mi nie podkradać! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morning_Angel_Of_Truth Terrorystka Frania Morning_Angel_Of_Truth Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ czy w gaia towns jest to samo, co jak sie zaspiewa koledy..? tak kochanie 4laugh
hej hej ANgel of prawda razz Ja ciebiat chyba nie zanat eek znasz znasz ;P to ja eMka ^^E... eek emka? ja nosze eske mrgreen rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:52 am
Terrorystka Frania Morning_Angel_Of_Truth Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ czy w gaia towns jest to samo, co jak sie zaspiewa koledy..? tak kochanie 4laugh
hej hej ANgel of prawda razz Ja ciebiat chyba nie zanat eek znasz znasz ;P to ja eMka ^^napisz sobie w sygnaturce ze ty to ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:52 am
Terrorystka Frania mogles powiedziec ze chces zto bym i dla ciebie zrobila crying
*idzie i wraca do/z kuchni z kubkiem goracej czekolady* *podaje* prosze! i wiecej mi nie podkradać! scream nu dzieki nie plakaj wszystko bedzie dobrze ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:53 am
Morning_Angel_Of_Truth Terrorystka Frania Morning_Angel_Of_Truth Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ czy w gaia towns jest to samo, co jak sie zaspiewa koledy..? tak kochanie 4laugh
hej hej ANgel of prawda razz Ja ciebiat chyba nie zanat eek znasz znasz ;P to ja eMka ^^E... eek emka? ja nosze eske mrgreen stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:53 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *zmazuje troche 'czegos' z umazanacyh ust* hmmmm confused *oblizuje* *głosem smerfa ważniaka* hyyyyyyyy! scream ! upsco jest? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|