|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:35 am
bluewoman aha dzieki, juz lece biggrin nmzc (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:35 am
Ave, tu Del :3 Adwokat poszedl sie prysznicowac, a ja zbieram mu prezenty...
Spac mi sie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:36 am
Terrorystka Frania Aidanna *patrzy jak idzie tip topkami do stolika* xd spokojnie spokojnie huston nie mamy jeszcze problem�w......... ninja *patrzy jak zbliza sie do niebezpiecznie sliskiego miejsca na lodowisku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bluewoman buuu... nie umiem no... bylam juz napewno u wszystkich a ten mikolaj ciagle "keep working" to ja juz nie wiem. hmmmm to nie wiem..... napewno bylas u wszytkich? i klikals sign carol i kazdy powiedzial 'You definetley should sing to everyone'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania smerfnie ninja potrzymaj kubek ;P *podaje mu kubek z czekolada* okej pije> Bluewoman- keep working XD napewno sie oplaci- coś ci...skapnie ;D ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aghhhrrr... jakbym tylko miala noz to by mu sie odechcialo gadania bez sensu... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:37 am
Moonsorrow - [Suden Uni] 1065 [11:02]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:37 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania smerfnie ninja potrzymaj kubek ;P *podaje mu kubek z czekolada* okej pije> Bluewoman- keep working XD napewno sie oplaci- coś ci...skapnie ;D ;D *szybko sicaga lyzwy i naklada antyslizgowe obowuie* aidanno nie dam ci wygrac! XD
*zabiera kubek i idzie juz spokojnie do stolika spokojnie wypic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:38 am
Terrorystka Frania bluewoman buuu... nie umiem no... bylam juz napewno u wszystkich a ten mikolaj ciagle "keep working" to ja juz nie wiem. hmmmm to nie wiem..... napewno bylas u wszytkich? i klikals sign carol i kazdy powiedzial 'You definetley should sing to everyone'? kazdy nawet powiedzial "you've done very good job, go and find santa on maps, he's got a gift for you" dobra, lece mam dosc papapa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:40 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania smerfnie ninja potrzymaj kubek ;P *podaje mu kubek z czekolada* okej pije> Bluewoman- keep working XD napewno sie oplaci- coś ci...skapnie ;D ;D *szybko sicaga lyzwy i naklada antyslizgowe obowuie* aidanno nie dam ci wygrac! XD
*zabiera kubek i idzie juz spokojnie do stolika spokojnie wypic* uee... a myslalam ze bedzie szmiesznie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania smerfnie ninja potrzymaj kubek ;P *podaje mu kubek z czekolada* okej pije> Bluewoman- keep working XD napewno sie oplaci- coś ci...skapnie ;D ;D *szybko sicaga lyzwy i naklada antyslizgowe obowuie* aidanno nie dam ci wygrac! XD
*zabiera kubek i idzie juz spokojnie do stolika spokojnie wypic* sączy za pomoca slomki idac za nia>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|