|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:14 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... u mnie spokojnie staje sie czapką O.o mam jakies wodoglowie! ;( co za chamstwo... re Nitsumi ;] XD wodogłwie XDDDD *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:14 am
YumiTao Baliaur opcy Baliaur Opczy to nie chcesz dla mnie ztanczyc na stole? neutral niedobry jestes.... mam watpliwosci czy mi sie oplaca......... No widzisz, niektorzy mowia ze jeden usmiech jest bezcenny *suszy zeby* mrgreen Yumi.... Ty nie widzialas jeszcze wykapanego persa rofl heart

whee
powiedzmy ,że juz wiem mniej więcej o co biega XD o raju O_@ tak wygladaja wykapane persy?... jakoś .... słodziutko xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:15 am
YumiTao whee powiedzmy ,że juz wiem mniej więcej o co biega XD" /> Rudzielec wygladal smieszniej razz ale mycie takiego fumfla wcale zabawne nie jest confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:15 am
*wchodzi z pierogami i barszczykiem* mnaim blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:16 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... *robi wielkie maslane oczu i patsyu na Lovelasa z liskiem* hej słonce- co jest? ;] łyczka? prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:17 am
no chyba nic mrgreen jak tam swieta Lovelasowi mijaja? blaugh a śpsiedasz bali liska za 4k? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *wchodzi z pierogami i barszczykiem* mnaim blaugh *idzie po goraca czekolade do kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:19 am
Baliaur no chyba nic mrgreen jak tam swieta Lovelasowi mijaja? blaugh a śpsiedasz bali liska za 4k? :> a dobrze dobrze- polowa rodzinki spita pieprzy od rzeczy- ja obzarty sącze sobie winko i błagam jelita o parcie ;D a co u Ciebie? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:20 am
Terrorystka Frania Aidanna *wchodzi z pierogami i barszczykiem* mnaim blaugh *idzie po goraca czekolade do kuchni* uwazaj bo slisko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:21 am
#Alice In Chains & Pearl Jam - Alone (Unplugged) @ _ @ kufa heart ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|