|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:06 am
opcy Baliaur Opczy to nie chcesz dla mnie ztanczyc na stole? neutral niedobry jestes.... mam watpliwosci czy mi sie oplaca......... No widzisz, niektorzy mowia ze jeden usmiech jest bezcenny *suszy zeby* mrgreen Yumi.... Ty nie widzialas jeszcze wykapanego persa rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:06 am
Kagaio Narazie wam smile blaugh blaugh blaugh pa ;3
papa kiarciku ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:07 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai kto mi powie- dlaczego ten szczur na mojej szyi nie chce sie zamienic w czapke? neutral moze dlatego ze masz za duze uszy? :> ale jak jestem goły to tez nie chce mi sie zrobic... O_o to nie wiem... chyba lisek nie chce byc czapką, albo jakis blad... sprawdze czy u mnie tez stanie sie czapką. ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:08 am
Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... *robi wielkie maslane oczu i patsyu na Lovelasa z liskiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:09 am
Wrocilam 4laugh 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... u mnie spokojnie staje sie czapką O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... *robi wielkie maslane oczu i patsyu na Lovelasa z liskiem* hej słonce- co jest? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:10 am
Baliaur opcy Baliaur Opczy to nie chcesz dla mnie ztanczyc na stole? neutral niedobry jestes.... mam watpliwosci czy mi sie oplaca......... No widzisz, niektorzy mowia ze jeden usmiech jest bezcenny *suszy zeby* mrgreen Yumi.... Ty nie widzialas jeszcze wykapanego persa rofl heart
ale ja trzezy jestem wiec tanczyc i tak nie bede.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:11 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... u mnie spokojnie staje sie czapką O.o mam jakies wodoglowie! ;( co za chamstwo... re Nitsumi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:11 am
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... *robi wielkie maslane oczu i patsyu na Lovelasa z liskiem* hej słonce- co jest? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:12 am
Baliaur opcy Baliaur Opczy to nie chcesz dla mnie ztanczyc na stole? neutral niedobry jestes.... mam watpliwosci czy mi sie oplaca......... No widzisz, niektorzy mowia ze jeden usmiech jest bezcenny *suszy zeby* mrgreen Yumi.... Ty nie widzialas jeszcze wykapanego persa rofl heart

whee
powiedzmy ,że juz wiem mniej więcej o co biega XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:12 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... *robi wielkie maslane oczu i patsyu na Lovelasa z liskiem* hej słonce- co jest? ;] łyczka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 7:13 am
Ntsumi_Aya Wrocilam 4laugh 4laugh xd przegapilass najlepsza zabawe xd
#Strachy na Lachy - Kobiece heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... *robi wielkie maslane oczu i patsyu na Lovelasa z liskiem* hej słonce- co jest? ;] nic nic mrgreen *wlazi mu na plecy i miizia liska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai ołkej- chyba go sprzedam, zaczyna sie rozkładać... *robi wielkie maslane oczu i patsyu na Lovelasa z liskiem* hej słonce- co jest? ;] nic nic mrgreen *wlazi mu na plecy i miizia liska*no jak nic, to ok ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|