|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:52 am
Kagaio Kiart ... Co to za wstrzasy i halasy ...?? domokun *przebiega koło niego uciekajac przed lecącymi śnieszkami, po czym przewraca stolik i chowa się za nim* :dostaje sniezka na dzien dobry: ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao #Pearl Jam - The Black Circle. ninja
rolleyes //fju: Sigur Ros - [Takk #02] Glosoli [6:15] ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ... Co to za wstrzasy i halasy ...?? domokun *wpada na niego z kamera* uciekaj bo zaraz eMka jebsnie w klode i bedzie BUM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:53 am
Kagaio Kiart ... Co to za wstrzasy i halasy ...?? domokun *przebiega koło niego uciekajac przed lecącymi śnieszkami, po czym przewraca stolik i chowa się za nim* ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:54 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Miss_Karina Aidanna bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun aida nie wal eMusi krzeslem!!! wszyscy przeciwko mnie! gonk mrgreen *wskakuje na sanki* wheeee! rofl *fruuu z g�rki* *ciagnie klode na trasie jej trasie* zobaczymy jak to ominiesz! *beignie gdzies na bok* surprised *jebut* *laduje glowa w zaspach* rofl *wylazi* ale zabawa w pytke rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:55 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Miss_Karina Aidanna bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun aida nie wal eMusi krzeslem!!! wszyscy przeciwko mnie! gonk mrgreen *wskakuje na sanki* wheeee! rofl *fruuu z g�rki* *ciagnie klode na trasie jej trasie* zobaczymy jak to ominiesz! *beignie gdzies na bok* surprised *jebut* *laduje glowa w zaspach* rofl *wylazi* ale zabawa w pytke rofl rofl rofl rofl mam to na tasmie!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:55 am
Baliaur YumiTao #Pearl Jam - The Black Circle. ninja
rolleyes //fju: Sigur Ros - [Takk #02] Glosoli [6:15] ninja Explosions in the Sky - [How Strange, Innocence] Glittering Blackness (Global Tag Radio: post-rock)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:58 am
Aidanna mam to na tasmie!! mrgreen sprzdajmy "najzabawniejszym zwierzetom świata" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna mam to na tasmie!! mrgreen sprzdajmy "najzabawniejszym zwierzetom świata" xd xd xd rofl ogladalam to ;] niektore zwierzaki potrafia byc naprawde głuuuuuuuuuuuuuuuuupie xP xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Opczy to nie chcesz dla mnie ztanczyc na stole? neutral niedobry jestes.... mam watpliwosci czy mi sie oplaca.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|