|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:45 am
bluewoman CISZA!! przemoc to nie jest rozwiazanie, dziwczynki... xd by sie ''bawimy'' w wojne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania bluewoman CISZA!! przemoc to nie jest rozwiazanie, dziwczynki... xd jaka przemoc? mrgreen snieg! *patrzy na wypluwajace kulki sniegu z machiny* 3nodding Snieg jest ZŁY!!!! rofl twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun *obrania sie gasnicą* ejejejej! ja mam nadwzrocznosc! nadslusznosc i nadinterpretacyjnosc! XD *pociaga za wajche* twisted adiś m�dl sie XD
3.. 2.. 1.. *KA BOOM!* *pada na ziemie i chowa glowe pod rekoma* whee *podczolguje sie do niej* masz kamere *podaje* national geographic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:46 am
Miss_Karina Aidanna bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun aida nie wal eMusi krzeslem!!! wszyscy przeciwko mnie! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:47 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun *obrania sie gasnicą* ejejejej! ja mam nadwzrocznosc! nadslusznosc i nadinterpretacyjnosc! XD *pociaga za wajche* twisted adiś m�dl sie XD
3.. 2.. 1.. *KA BOOM!* *pada na ziemie i chowa glowe pod rekoma* whee *podczolguje sie do niej* masz kamere *podaje* national geographic xd *filmuje eMke* za to dostane oskara! lol *przeturluje sie gdzies gdzie nie leca sniezki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:47 am
#Pearl Jam - The Black Circle. ninja
rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:48 am
Kagaio Terrorystka Frania bluewoman CISZA!! przemoc to nie jest rozwiazanie, dziwczynki... xd jaka przemoc? mrgreen snieg! *patrzy na wypluwajace kulki sniegu z machiny* 3nodding Snieg jest ZŁY!!!! rofl twisted twisted twisted twisted *wyciaga stare sanki* duh. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:48 am
... Co to za wstrzasy i halasy ...?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:49 am
Terrorystka Frania bluewoman CISZA!! przemoc to nie jest rozwiazanie, dziwczynki... xd jaka przemoc? mrgreen snieg! *patrzy na wypluwajace kulki sniegu z machiny* 3nodding nie no ja tak tylko... *patrzy na cale towarzystwo, poturbowane i rozczochrane* ojej... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:50 am
Kiart ... Co to za wstrzasy i halasy ...?? domokun *przebiega koło niego uciekajac przed lecącymi śnieszkami, po czym przewraca stolik i chowa się za nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluewoman Terrorystka Frania bluewoman CISZA!! przemoc to nie jest rozwiazanie, dziwczynki... xd jaka przemoc? mrgreen snieg! *patrzy na wypluwajace kulki sniegu z machiny* 3nodding nie no ja tak tylko... *patrzy na cale towarzystwo, poturbowane i rozczochrane* ojej... xd wiem wiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:51 am
Terrorystka Frania Aidanna Miss_Karina Aidanna bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun aida nie wal eMusi krzeslem!!! wszyscy przeciwko mnie! gonk mrgreen *wskakuje na sanki* wheeee! rofl *fruuu z g�rki* *ciagnie klode na trasie jej trasie* zobaczymy jak to ominiesz! *beignie gdzies na bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|