|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aj aidanno, aidanoo xd *popycha ja w zaspe * xd *przykleja rure do glownego zwalu polaczen mechanicznych* *srubokretem kreci to tu, to tam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:34 am
Baliaur opcy Aidanna *klepie go po ramieniu* nie spodziewalabym sie... *prubuje byc powazna ale nie wytrzymuje i wybucha smiechem* jestem krolem bounce'u! pirate rofl to teraz wskakuj na stol pirate domokun
bry wszystkim hejhej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:34 am
Kagaio Miss_Karina no cudnie teraz cala jestem brudna X_o wr y.... a masz! twisted *bierze pokrywke z kosza na smieci, lepi kulke i bach w nią kulką* twisted 4laugh blaugh twisted pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:35 am
Terrorystka Frania aj aidanno, aidanoo xd *popycha ja w zaspe * xd *przykleja rure do glownego zwalu polaczen mechanicznych* *srubokretem kreci to tu, to tam* *bierze lekko rozwalona gasnice i wali nia w machine* domokun nigdy nie naprawisz tego! nie pozwole!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:39 am
Terrorystka Frania YumiTao Terrorystka Frania YumiTao Oi !
eMka długo zbieralas na te papucie z moja podobizna ? mrgreen heart nie XD tak sam z siebie mikolajek mi dal mrgreen *bach w nia sniezka* atreaz nie przeszkadzaj ninja jakim śniegiem ? przeciez sniegu nie ma rofl ,sp�jrz za okno tam jest gołolec ...
*nie przeszkadza* --> *lurk mode = on* ale tutaj jest ninja *zabiera od aidanny rzucona gasnice* uff! cale szczescie uszkodzilas tylko kawalek rury... teraz macie problem XD beda dwie dziury wylatowe śniegu XDDDDDDDDD *dokreca ostatnie srubki swojej mahciny* twisted *bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:40 am
Aidanna Terrorystka Frania aj aidanno, aidanoo xd *popycha ja w zaspe * xd *przykleja rure do glownego zwalu polaczen mechanicznych* *srubokretem kreci to tu, to tam* *bierze lekko rozwalona gasnice i wali nia w machine* domokun nigdy nie naprawisz tego! nie pozwole! *łapie ją i trzyma*Naprawiaj, szybko rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:42 am
CISZA!! przemoc to nie jest rozwiazanie, dziwczynki... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna *bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun *obrania sie gasnicą* ejejejej! ja mam nadwzrocznosc! nadslusznosc i nadinterpretacyjnosc! XD *pociaga za wajche* twisted adiś m�dl sie XD
3.. 2.. 1.. *KA BOOM!* *pada na ziemie i chowa glowe pod rekoma* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:44 am
bluewoman CISZA!! przemoc to nie jest rozwiazanie, dziwczynki... xd jaka przemoc? mrgreen snieg! *patrzy na wypluwajace kulki sniegu z machiny* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:45 am
Aidanna bierze krzeslo i wali eMke* scream domokun aida nie wal eMusi krzeslem!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |