|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:25 am
*turlu turlu w zaspe sniegowa*
bleeeeh! aidanna kiedys sie zemszcze domokun scream !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:25 am
witam wszystkich przybylych *klania sie staroswieckim zwyczajem* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Kagaio Aidanna Terrorystka Frania Aidanna eek *obrywa babka i jebs na ziemie* juz nie zyjesz! *jedzie do niej z soplem lodu* eek oł siet *ucieka gdzies w choinke* ninja *stara sie nie oddychac* widze twoje klaki!! *podpala choinke* twisted *bierze gaśnice i otwiera, cos sie zacieło kopiew gaśnice która wybucha, brudząc wszystko i wszystkich*Ojej xp egyh! egyh! ahem! ahem! ahem! *_* no cudnie teraz cala jestem brudna X_o wr y.... a masz! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *klepie go po ramieniu* nie spodziewalabym sie... *prubuje byc powazna ale nie wytrzymuje i wybucha smiechem* jestem krolem bounce'u! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:27 am
Aidanna eMka! zyjesz! *przybiega i oblewa ja kublem zimnej wody* *chlust na nia* *oburza sie* NO CO TY POWIESZ! JA ZYJE! evil domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:27 am
Terrorystka Frania *turlu turlu w zaspe sniegowa*
bleeeeh! aidanna kiedys sie zemszcze domokun scream ! *przyklada maly palec do ust jak Dr. Evil* nigdy ci sie nie uda!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:28 am
Oi !
eMka długo zbieralas na te papucie z moja podobizna ? mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania *turlu turlu w zaspe sniegowa*
bleeeeh! aidanna kiedys sie zemszcze domokun scream ! *przyklada maly palec do ust jak Dr. Evil* nigdy ci sie nie uda! nie!? twisted *pocdchodzi do szczatkow swojej mahciny* a teraz ja moj pomocnik-snowman bedziemy zajeci twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna *klepie go po ramieniu* nie spodziewalabym sie... *prubuje byc powazna ale nie wytrzymuje i wybucha smiechem* jestem krolem bounce'u! pirate *ulepia mu korone ze sniegu i naklada mu na glowe* dumna jestem z ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina no cudnie teraz cala jestem brudna X_o wr y.... a masz! twisted *bierze pokrywke z kosza na smieci, lepi kulke i bach w nią kulką* twisted 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:29 am
YumiTao Oi !
eMka długo zbieralas na te papucie z moja podobizna ? mrgreen heart nie XD tak sam z siebie mikolajek mi dal mrgreen *bach w nia sniezka* atreaz nie przeszkadzaj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:29 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania *turlu turlu w zaspe sniegowa*
bleeeeh! aidanna kiedys sie zemszcze domokun scream ! *przyklada maly palec do ust jak Dr. Evil* nigdy ci sie nie uda! nie!? twisted *pocdchodzi do szczatkow swojej mahciny* a teraz ja moj pomocnik-snowman bedziemy zajeci twisted Agrr!! *rzuca sie na nia* niepozwole ci zreperowac tego! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:30 am
opcy Aidanna *klepie go po ramieniu* nie spodziewalabym sie... *prubuje byc powazna ale nie wytrzymuje i wybucha smiechem* jestem krolem bounce'u! pirate rofl to teraz wskakuj na stol pirate domokun
bry wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:31 am
Baliaur opcy Aidanna *klepie go po ramieniu* nie spodziewalabym sie... *prubuje byc powazna ale nie wytrzymuje i wybucha smiechem* jestem krolem bounce'u! pirate witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|