|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:43 am
Aidanna Ann_Miho Terrorystka Frania Aidanna eek TYLKO NIE KLEP PO LEPKU! jak ja tego ni lubie... *rzuca jej lyzwy pod nogi* nie gadaj tylko smiiiigaj rofl trzeba jeszcze umiec stare xd *przewraca sie na lodzie* chodziło mi bardziej o mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:43 am
Miss_Karina bede pozniej mam obiadek >.< Samcznego ... whee ...Ja chwilowo podziekuje za jedzenie ... ...odpoczne sobie z jakies 2h ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:44 am
Aidanna Ann_Miho Terrorystka Frania Aidanna eek TYLKO NIE KLEP PO LEPKU! jak ja tego ni lubie... *rzuca jej lyzwy pod nogi* nie gadaj tylko smiiiigaj rofl trzeba jeszcze umiec stare xd *przewraca sie na lodzie* *podnosi ją, bierze za łapke i uczy jeździć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:46 am
Aidanna Kagaio Aidanna Ann_Miho Terrorystka Frania Aidanna eek TYLKO NIE KLEP PO LEPKU! jak ja tego ni lubie... *rzuca jej lyzwy pod nogi* nie gadaj tylko smiiiigaj rofl trzeba jeszcze umiec stare xd *przewraca sie na lodzie* *podnosi j�…, bierze za �‚apke i uczy jeździ�‡* *trzyma ja za lapki i jedzie* JA JADE! JA JADE! xd aidiś świetnie! tak dalej tak dalej! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kagaio *podnosi j�…, bierze za �‚apke i uczy jeździ�‡* *trzyma ja za lapki i jedzie* JA JADE! JA JADE! xd *puszcza ją żeby jechała sama*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*jezdzi po lodzie wkoło choinki* migooooocze *_*
ahh świeta są super ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:48 am
Kagaio Aidanna Kagaio *podnosi j�…, bierze za �‚apke i uczy jeździ�‡* *trzyma ja za lapki i jedzie* JA JADE! JA JADE! xd *puszcza ją żeby jechała sama* *obserwuje aidanne* surprised *wlacza kamere* mrgreen NATIONAL GEOGRAPHIC! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:50 am
ehh... a ja tak naprawde pojezdilabym sobie na lyzwach... tylko ta pogoda. najwyzej zrobie sobie lodowisko w wannie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:52 am
bluewoman ehh... a ja tak naprawde pojezdilabym sobie na lyzwach... tylko ta pogoda. najwyzej zrobie sobie lodowisko w wannie xd a ja tak naparwde nie umiem jeździć na łzywach... 'jeżdziłam tylko 3 razy w zyciu XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:52 am
Terrorystka Frania Kagaio Aidanna Kagaio *podnosi j�…, bierze za �‚apke i uczy jeździ�‡* *trzyma ja za lapki i jedzie* JA JADE! JA JADE! xd *puszcza ją żeby jechała sama* *obserwuje aidanne* surprised *wlacza kamere* mrgreen NATIONAL GEOGRAPHIC! xd ja juz kiedys jezdzilam na lyzwach... tylko sobie przypomniec musialam... *podjezdza do niej i zabiera kamere*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:54 am
bluewoman ehh... a ja tak naprawde pojezdilabym sobie na lyzwach... tylko ta pogoda. najwyzej zrobie sobie lodowisko w wannie xd a ja mam w miescie kryte lodowisko na ktorym moge jezdzic caly rok... tylko nie chce mi sie kasy na niego wydawac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|