|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:37 am
Terrorystka Frania *rzuca w nia sniezka* hej! wkladaj lyzwy XD kiart co z tym lodowiskiem? doczekam sie? razz NoNO ... bez pospiechu ... Jestem chwilowo ociezaly ... (za duzo przekasek) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:37 am
Kiart Terrorystka Frania size=9]zrob lodowisko *naklada łyżwy* *wlacza Guano Apes - Lord of the boards* XD a pozniej sobie pojdziem na sanki, nie aidannko XD *klep kelp po łebku* :wali z bicza w ziemie zamrazajac dosyc spory kawal ziemi...xD: Witaj bluewoman smile *zaczyna jezdzic po lodowisku* whee!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:38 am
Kiart Terrorystka Frania size=9]zrob lodowisko *naklada łyżwy* *wlacza Guano Apes - Lord of the boards* XD a pozniej sobie pojdziem na sanki, nie aidannko XD *klep kelp po łebku* :wali z bicza w ziemie zamrazajac dosyc spory kawal ziemi...xD: Witaj bluewoman smile *bierze kolorowe lampki i rozwiesza na około, po czym włancza wierze, i puszcza muzyczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:38 am
Aidanna eek TYLKO NIE KLEP PO LEPKU! jak ja tego ni lubie... *rzuca jej lyzwy pod nogi* nie gadaj tylko smiiiigaj rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:39 am
Kagaio *bierze kolorowe lampki i rozwiesza na około, po czym włancza wierze, i puszcza muzyczke* *zabiera wielka choinke i usadowie ja w srodku lodowiska* kagaio podlacz lampki >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:40 am
Terrorystka Frania Aidanna eek TYLKO NIE KLEP PO LEPKU! jak ja tego ni lubie... *rzuca jej lyzwy pod nogi* nie gadaj tylko smiiiigaj rofl trzeba jeszcze umiec stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania yeaaaah! *sruuuu po kawałku lodu* cool ... :smiga w dal na swoich pingwinkach po lodowisku: ...Zaczynam 3 ture z prezentami ... chyba mi odwalilo ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Terrorystka Frania *rzuca w nia sniezka* hej! wkladaj lyzwy XD kiart co z tym lodowiskiem? doczekam sie? razz NoNO ... bez pospiechu ... Jestem chwilowo ociezaly ... (za duzo przekasek) rofl grubas rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czy mi sie zdaje czy tutaj trwa jakaś wielka bitwa sniegowa?? *na wszeslki wypadek chowa sie za zaspe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:41 am
*zakłada łyżwy i na kawałek lodu* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja w towns zdobyłem 2 prezenty a w sklepach 6 smile zamierzam zrobić z 3 kolejki albo więcej do piątku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Terrorystka Frania Aidanna eek TYLKO NIE KLEP PO LEPKU! jak ja tego ni lubie... *rzuca jej lyzwy pod nogi* nie gadaj tylko smiiiigaj rofl trzeba jeszcze umiec stare xd ee tam aidanna zdolna dziołszka, szybko sie nałuuuczy xd
@Kiart: ja dopiero druga XD XP
@blekitna istoto tutaj sie baluje pelna parą XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:42 am
bede pozniej mam obiadek >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:42 am
Ann_Miho Terrorystka Frania Aidanna eek TYLKO NIE KLEP PO LEPKU! jak ja tego ni lubie... *rzuca jej lyzwy pod nogi* nie gadaj tylko smiiiigaj rofl trzeba jeszcze umiec stare xd *przewraca sie na lodzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:43 am
Aragos_PL ja w towns zdobyłem 2 prezenty a w sklepach 6 smile zamierzam zrobić z 3 kolejki albo więcej do piątku w tonwsach mi sie źle zbiera XP zacina mi sie od tego net XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|