|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PISIO!!!! co u ciebie whee Karinka a niedawno wstalem od stolu i kurcze patrze na swoj brzuch O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna jak chcesz xd *trzyma w reku sniezke* *zerk na niego, na sniezke* *rzuca w niego sniezke i ucieka* *dostaje sniezka* hm... u laa zimno... *zbiera snieg zachodzi ja od tylu i wrzuca jej snieg za koszulke* blaugh eek gonk domokun nie zyjesz!! *lapie go za szalik i ciagnie na podworko, zostawai go tam i zamyka drzwi od domku* HA! *wchodzi przez komin* ho ho ho zobaczysz... bedziesz chory! a teraz jestes caly w sadzy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:50 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Piiiiiiiisioooooooooooooooooooooo 4laugh *skok z rozbiegu i przytul* biggrin hej slonko ;D 3nodding Wkońcu przyszedłeś ^w^ co u Ciebieeee biggrin przejadlem sie i przyszedlem odpoczac ;D a co u ciebie?
WItka Kiart ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:50 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina PISIO!!!! co u ciebie whee Karinka a niedawno wstalem od stolu i kurcze patrze na swoj brzuch O.o wiiitaj 4laugh ty casanovo gildiowy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:51 am
Aidanna zobaczysz... bedziesz chory! a teraz jestes caly w sadzy xd *zabiera jej szalik i wyciera Ozzwalda, po czym oddaje* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna zobaczysz... bedziesz chory! a teraz jestes caly w sadzy xd jestem jak Michale Jakson.. tyle ze ja sie robie na czarnego, i nos mi nie odpada.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania wiiitaj 4laugh ty casanovo gildiowy XD witaj oj uważaj bo ciebie upoluje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:52 am
Ozzwald Aidanna zobaczysz... bedziesz chory! a teraz jestes caly w sadzy xd jestem jak Michale Jakson.. tyle ze ja sie robie na czarnego, i nos mi nie odpada.... xp ...jeszcze ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio Aidanna zobaczysz... bedziesz chory! a teraz jestes caly w sadzy xd *zabiera jej szalik i wyciera Ozzwalda, po czym oddaje* blaugh *patrzy na szaliczek* bjudny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:53 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina PISIO!!!! co u ciebie whee Karinka a niedawno wstalem od stolu i kurcze patrze na swoj brzuch O.o xDDDD nie ma to jak swieta prawda? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:54 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Piiiiiiiisioooooooooooooooooooooo 4laugh *skok z rozbiegu i przytul* biggrin hej slonko ;D 3nodding Wkońcu przyszedłeś ^w^ co u Ciebieeee biggrin przejadlem sie i przyszedlem odpoczac ;D a co u ciebie?
WItka Kiart ;]Jaki klaps jaki klaps ;__; *pac* razz śpiewam sobie kolędy po sklepach xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio Aidanna zobaczysz... bedziesz chory! a teraz jestes caly w sadzy xd *zabiera jej szalik i wyciera Ozzwalda, po czym oddaje* blaugh oo jak milo... dobre uczynki jednak na cos sie przydaja... Aidanno... wypierzemy albo nowy kupimy.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna zobaczysz... bedziesz chory! a teraz jestes caly w sadzy xd jestem jak Michale Jakson.. tyle ze ja sie robie na czarnego, i nos mi nie odpada.... xp wez idz... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|