|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:42 am
kto wie, co jest w drugim prezencie? bo ja nie wiem, czy mam otwierac (czy sie oplaca, jak dla tych butow) czy od razu sprzedac za tak z 1k ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:43 am
Terrorystka Frania Ozual Kiart Ozual witam mrgreen mam juz 3 prezenty neutral A ja 14 ...xD 14?? skad przeciez tylko 8 jest... masz 14 roznych? XP zbiera cokolwiek zeby pozniej sprzedac XP ... mrgreen ...niekotre juz mi sie powtarzaja ...xD (koncze kolejna ture ... biggrin biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:43 am
Piiiiiiiisioooooooooooooooooooooo 4laugh *skok z rozbiegu i przytul* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:44 am
Ntsumi_Aya Piiiiiiiisioooooooooooooooooooooo 4laugh *skok z rozbiegu i przytul* biggrin hej slonko ;D 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:44 am
ARRIGATO OZZWAKD-CHAN! *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:45 am
Ntsumi_Aya Terrorystka Frania Ntsumi_Aya aaa! a o co z nim chodzilo? >< >< kurde skleroze mam niaslychana.. >_< (a tak pozatym to cze!) AYYYYYYYYA! *skacze na nia* heejejejeje biggrin tutaj emka (:Oo oO Nie poznałam Ccie... Oo *przytul* czeeeeeeeee! whee bo mi emke shakowali (ale to dluuuuga historia) i narazie siedze na moim mulu >w<
co tam u ciebie?dawno cie nie widzialam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna jak chcesz xd *trzyma w reku sniezke* *zerk na niego, na sniezke* *rzuca w niego sniezke i ucieka* *dostaje sniezka* hm... u laa zimno... *zbiera snieg zachodzi ja od tylu i wrzuca jej snieg za koszulke* blaugh eek gonk domokun nie zyjesz!! *lapie go za szalik i ciagnie na podworko, zostawai go tam i zamyka drzwi od domku* HA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki kto wie, co jest w drugim prezencie? bo ja nie wiem, czy mam otwierac (czy sie oplaca, jak dla tych butow) czy od razu sprzedac za tak z 1k ^_^ NA DOLE STRONY ...OSTATNI POST
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PISIO!!!! co u ciebie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:46 am
Aidanna Ozzwald Aidanna jak chcesz xd *trzyma w reku sniezke* *zerk na niego, na sniezke* *rzuca w niego sniezke i ucieka* *dostaje sniezka* hm... u laa zimno... *zbiera snieg zachodzi ja od tylu i wrzuca jej snieg za koszulke* blaugh eek gonk domokun nie zyjesz!! *lapie go za szalik i ciagnie na podworko, zostawai go tam i zamyka drzwi od domku* HA! *wchodzi przez komin* ho ho ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki kto wie, co jest w drugim prezencie? bo ja nie wiem, czy mam otwierac (czy sie oplaca, jak dla tych butow) czy od razu sprzedac za tak z 1k ^_^ skarpetki bez placowe (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart EvilYuki kto wie, co jest w drugim prezencie? bo ja nie wiem, czy mam otwierac (czy sie oplaca, jak dla tych butow) czy od razu sprzedac za tak z 1k ^_^ NA DOLE STRONY ...OSTATNI POSTDzia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:47 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Piiiiiiiisioooooooooooooooooooooo 4laugh *skok z rozbiegu i przytul* biggrin hej slonko ;D 3nodding Wkońcu przyszedłeś ^w^ co u Ciebieeee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|