|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:22 am
Ozzwald Aidanna *gleba ze smiechu* ubralbys sie rofl a tu jestem by szokowac wink *strzela mu gumka od gatek* lepiej uwarzaj jeszcze sniezka oberwiesz i sie przeziebisz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:23 am
Terrorystka Frania Kiart HEjka ...^_^ ... O.o eMka ... A jednak cos Ci sie spodobalo ... xd nuu XD podobaja mi sie jeszcze nauszniki ^^" i reniferowe papucie domokun ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:24 am
ok zaczynam spiewanie po sklepikach whee Mikołaj jest jeszcze prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:26 am
Miss_Karina ok zaczynam spiewanie po sklepikach whee Mikołaj jest jeszcze prawda? juz go nie ma.. przynajmniej nie w naszej strefie czasowej.... blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:26 am
Miss_Karina ok zaczynam spiewanie po sklepikach whee Mikołaj jest jeszcze prawda? no jasne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:27 am
Miss_Karina ok zaczynam spiewanie po sklepikach whee Mikołaj jest jeszcze prawda? ... blaugh Jeszcze sie szweda po mapie ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:30 am
aaa! a o co z nim chodzilo? >< >< kurde skleroze mam niaslychana.. >_< (a tak pozatym to cze!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:30 am
Aidanna Ozzwald Aidanna *gleba ze smiechu* ubralbys sie rofl a tu jestem by szokowac wink *strzela mu gumka od gatek* lepiej uwarzaj jeszcze sniezka oberwiesz i sie przeziebisz ninja twardy bede... nie przeziebie sie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:32 am
Bauman!! 4laugh rofl xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:32 am
Ntsumi_Aya aaa! a o co z nim chodzilo? >< >< kurde skleroze mam niaslychana.. >_< (a tak pozatym to cze!) czolem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:34 am
Ozzwald Ntsumi_Aya aaa! a o co z nim chodzilo? >< >< kurde skleroze mam niaslychana.. >_< (a tak pozatym to cze!) czolem to co to co ;__: to jak to jaaaaak ;___; o co chodzi z tym mikolajem >_______________<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya aaa! a o co z nim chodzilo? >< >< kurde skleroze mam niaslychana.. >_< (a tak pozatym to cze!) ...HEjo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya aaa! a o co z nim chodzilo? >< >< kurde skleroze mam niaslychana.. >_< (a tak pozatym to cze!) AYYYYYYYYA! *skacze na nia* heejejejeje biggrin tutaj emka (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:35 am
witam mrgreen mam juz 3 prezenty neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 4:35 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *gleba ze smiechu* ubralbys sie rofl a tu jestem by szokowac wink *strzela mu gumka od gatek* lepiej uwarzaj jeszcze sniezka oberwiesz i sie przeziebisz ninja twardy bede... nie przeziebie sie... whee jak chcesz xd *trzyma w reku sniezke* *zerk na niego, na sniezke* *rzuca w niego sniezke i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|