|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:45 am
crazy chaz Terrorystka Frania ej no! scream chaz co ty robisz!? *lepi kilka kulek i rzuca je na chaza* *jedna z nich trafia w sciane* domokun kurde :/ *chowa sie pod abażur swojej lampy* ninja *biegnie i rzuca sie na nia, smaruje* co spojrzalas na kome? mrgreen wink 4laugh kieruj sie wedlug wskazuwek 3nodding wylaczylam ja XP pozniej to wszytko usune *bach bach bach w chaza sniezkami* scream I SE NIE POZWALAJ!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:46 am
Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* *lapie ja za ogon* ha! aidanna mam ją! xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:47 am
Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* *rzuca we wsztsko i wszystkich sniezkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:47 am
Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania ej no! scream chaz co ty robisz!? *lepi kilka kulek i rzuca je na chaza* *jedna z nich trafia w sciane* domokun kurde :/ *chowa sie pod abażur swojej lampy* ninja *biegnie i rzuca sie na nia, smaruje* co spojrzalas na kome? mrgreen wink 4laugh kieruj sie wedlug wskazuwek 3nodding wylaczylam ja XP pozniej to wszytko usune *bach bach bach w chaza sniezkami* scream I SE NIE POZWALAJ!!!!! wink *unik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:48 am
Terrorystka Frania Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* *lapie ja za ogon* ha! aidanna mam ją! xd twisted NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:48 am
Terrorystka Frania Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* *lapie ja za ogon* ha! aidanna mam ją! xd twisted hi hi! *rzuca wielka sniezka w Sei i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:49 am
Aidanna Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* *rzuca we wsztsko i wszystkich sniezkami* *nastawia sie, dostaje* cudnie whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:49 am
Aidanna hi hi! *rzuca wielka sniezka w Sei i ucieka* *Wlazi do zyrandola* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:50 am
Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* tylko uwazaj na jaszczurki i piajwki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:50 am
crazy chaz Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania ej no! scream chaz co ty robisz!? *lepi kilka kulek i rzuca je na chaza* *jedna z nich trafia w sciane* domokun kurde :/ *chowa sie pod abażur swojej lampy* ninja *biegnie i rzuca sie na nia, smaruje* co spojrzalas na kome? mrgreen wink 4laugh kieruj sie wedlug wskazuwek 3nodding wylaczylam ja XP pozniej to wszytko usune *bach bach bach w chaza sniezkami* scream I SE NIE POZWALAJ!!!!! wink *unik* *podchodzi do niego i smaruje go sniegiem po twarzy* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:51 am
Aidanna Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* *rzuca we wsztsko i wszystkich sniezkami* *wyciaga spod kanapy wielka blach i sie nie oslania* ahhh przetrwała do tej pory >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:51 am
opcy Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* tylko uwazaj na jaszczurki i piajwki Aidanna mnie sniegiem natarla crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:52 am
Aidanna crazy chaz Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania ej no! scream chaz co ty robisz!? *lepi kilka kulek i rzuca je na chaza* *jedna z nich trafia w sciane* domokun kurde :/ *chowa sie pod abażur swojej lampy* ninja *biegnie i rzuca sie na nia, smaruje* co spojrzalas na kome? mrgreen wink 4laugh kieruj sie wedlug wskazuwek 3nodding wylaczylam ja XP pozniej to wszytko usune *bach bach bach w chaza sniezkami* scream I SE NIE POZWALAJ!!!!! wink *unik* *podchodzi do niego i smaruje go sniegiem po twarzy* rofl a tak naprawde to ja chyba ani razu nie bylem... a jesli juz w ogole to moze kiedys raz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:53 am
Sei chan opcy Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* tylko uwazaj na jaszczurki i piajwki Aidanna mnie sniegiem natarla crying crying ojojoj... *chowa sie gdzies* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:53 am
Sei chan opcy Sei chan Aidanna ninja *czai sie ze sniezkami* ninja *chowa sie opcemu pod szalik* tylko uwazaj na jaszczurki i piajwki Aidanna mnie sniegiem natarla crying crying *poprawia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|