|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:04 am
crazy chaz Sei chan crazy chaz cicho redface a teraz a teraz mnie pograszcz i poczochraj whee heart *Glaska i czochra* whee a teraz mnie miziaj i walkocz mna whee heart eeeeeee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Ann_Miho dlaczego w swieta sa zawsze takie nudy sweatdrop no co ty mrgreen *rzuca w sciane farbkami* mix mrgreen a teraz mi powiedz co oznaczaja te kolory 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*smarku smarku* *pluje farbą w choinke* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:05 am
Sei chan opcy no tak wyszlo. ale nadal jestem abstynentem mrgreen Opcy 4laugh oi! a tak w ogole to musze sie pochwalic ze dostalem sie do GTW na forum foobara... i w ogoole.. pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:06 am
opcy Sei chan opcy no tak wyszlo. ale nadal jestem abstynentem mrgreen Opcy 4laugh oi! a tak w ogole to musze sie pochwalic ze dostalem sie do GTW na forum foobara... i w ogoole.. pirate pirate Co to GTW i foobar question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan crazy chaz Sei chan crazy chaz cicho redface a teraz a teraz mnie pograszcz i poczochraj whee heart *Glaska i czochra* whee a teraz mnie miziaj i walkocz mna whee heart eeeeeee sweatdrop no , no dalej... whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy chaz Terrorystka Frania Ann_Miho dlaczego w swieta sa zawsze takie nudy sweatdrop no co ty mrgreen *rzuca w sciane farbkami* mix mrgreen a teraz mi powiedz co oznaczaja te kolory 3nodding uwazam iz ta reklama jest durna jak i inne domokun nie bede sie wypowiadac na ten temat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:08 am
Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania Ann_Miho dlaczego w swieta sa zawsze takie nudy sweatdrop no co ty mrgreen *rzuca w sciane farbkami* mix mrgreen a teraz mi powiedz co oznaczaja te kolory 3nodding uwazam iz ta reklama jest durna jak i inne domokun nie bede sie wypowiadac na ten temat.... ta reklama i ten kabaret jest/sa fajna/fajni... a szkoda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:09 am
crazy chaz no , no dalej... whee heart *Chowa sie za opcym*Mruuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:11 am
Sei chan crazy chaz no , no dalej... whee heart *Chowa sie za opcym*Mruuu... Mruuu...... to robi Marta do kota jak ma cieczke xd (jak kot ma cieczke xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:12 am
crazy chaz ta reklama i ten kabaret jest/sa fajna/fajni... a szkoda xd stare reklamy to Z Ł O ! domokun
*dostaje kolejny prezencik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:13 am
crazy chaz Sei chan crazy chaz no , no dalej... whee heart *Chowa sie za opcym*Mruuu... Mruuu...... to robi Marta do kota jak ma cieczke xd (jak kot ma cieczke xd ) Nyaaa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:14 am
Terrorystka Frania crazy chaz ta reklama i ten kabaret jest/sa fajna/fajni... a szkoda xd stare reklamy to Z Ł O ! domokun
*dostaje kolejny prezencik* ta... a telewizja gryzie rolleyes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|