|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:56 am
crazy chaz Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania heeeeej moja ty donajterko >w< *przytuuula* emka sie sprzedaje rofl nie prawda stare *pac podcuhą* stare ;stare: nie odzywaj sie do mnie!!!!!! scream jasne wink szkoda ze na gai jestes 'inna' tak to sobie z toba nie pogadam i nie po draznie o przekomarzaniu nie wspominajac xp 4laugh mrgreen ple ple ple rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:56 am
crazy chaz mraf mraf *merda ogonem* podrap za uszkiem whee heart a gdzie ty masz ogon eek *drapie za uchem* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:57 am
Terrorystka Frania slucham? XD (facecie co masz kompatybilne włosy do moich) xd *zerka do portfela i załamuje sie* nie nic.... poza tym to TY masz do MOICH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:57 am
dlaczego w swieta sa zawsze takie nudy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:58 am
Sei chan crazy chaz mraf mraf *merda ogonem* podrap za uszkiem whee heart a gdzie ty masz ogon eek *drapie za uchem* 4laugh ninja nie powiedzial ktorym xp mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danthes Terrorystka Frania slucham? XD (facecie co masz kompatybilne włosy do moich) xd *zerka do portfela i załamuje sie* nie nic.... poza tym to TY masz do MOICH mam dopiero 11k! dopiero sie rozkrecam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan crazy chaz mraf mraf *merda ogonem* podrap za uszkiem whee heart a gdzie ty masz ogon eek *drapie za uchem* 4laugh cicho redface a teraz a teraz mnie pograszcz i poczochraj whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:59 am
Ann_Miho dlaczego w swieta sa zawsze takie nudy sweatdrop no co ty mrgreen *rzuca w sciane farbkami* mix mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:00 am
Baliaur opcy Baliaur *kaszl kaszl* czyść Menżuś ole...... ale wczoraj zapilem na spotkaniu kalsowym..... sweatdrop Tja...... to taki z Buca abstynet......... rolleyes mrgreen
Moni Ty mnie sprowokowalas rofl *szuka starego pryka na mapie* no tak wyszlo. ale nadal jestem abstynentem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:00 am
crazy chaz cicho redface a teraz a teraz mnie pograszcz i poczochraj whee heart *Glaska i czochra* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:01 am
Twisted_Exile Sei chan crazy chaz mraf mraf *merda ogonem* podrap za uszkiem whee heart a gdzie ty masz ogon eek *drapie za uchem* 4laugh ninja nie powiedzial ktorym xp mrgreen twisted ninja twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no tak wyszlo. ale nadal jestem abstynentem mrgreen Opcy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Danthes Terrorystka Frania slucham? XD (facecie co masz kompatybilne włosy do moich) xd *zerka do portfela i załamuje sie* nie nic.... poza tym to TY masz do MOICH mam dopiero 11k! dopiero sie rozkrecam XP (konwersejszyn na poziomie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:02 am
Sei chan crazy chaz cicho redface a teraz a teraz mnie pograszcz i poczochraj whee heart *Glaska i czochra* whee a teraz mnie miziaj i walkocz mna whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:03 am
opcy [no tak wyszlo. ale nadal jestem abstynentem mrgreen *glaszcze po glowie* tak Opcy, tak jestes abstynentem, mow sobie tak dalej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|