|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:48 am
Terrorystka Frania heeeeej moja ty donajterko >w< *przytuuula* emka sie sprzedaje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:49 am
Ann_Miho Terrorystka Frania heeeeej moja ty donajterko >w< *przytuuula* whee jak to miło koms sprawic radosc whee (: ale ja oszczedzam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho co dzis dzien na opak czy co?? hym............ u nas zawsze w piatki byl ten dzien... no ale sa przeciez 'swieta' rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:50 am
crazy chaz Terrorystka Frania heeeeej moja ty donajterko >w< *przytuuula* emka sie sprzedaje rofl nie prawda stare *pac podcuhą* stare ;stare: nie odzywaj sie do mnie!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:51 am
*poznanski chor chlopiency* my sluchamy, a ty mow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania nie prawda stare *pac podcuhą* stare ;stare: nie odzywaj sie do mnie!!!!!! scream *katem oka zerka na Nią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy chaz *poznanski chor chlopiency* my sluchamy, a ty mow whee *Wskakuje Chazowi na glowe*Mrau 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur *kaszl kaszl* czyść Menżuś ole...... ale wczoraj zapilem na spotkaniu kalsowym..... sweatdrop Tja...... to taki z Buca abstynet......... rolleyes mrgreen
Moni Ty mnie sprowokowalas rofl *szuka starego pryka na mapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:53 am
Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania heeeeej moja ty donajterko >w< *przytuuula* emka sie sprzedaje rofl nie prawda stare *pac podcuhą* stare ;stare: nie odzywaj sie do mnie!!!!!! scream jasne wink szkoda ze na gai jestes 'inna' tak to sobie z toba nie pogadam i nie po draznie o przekomarzaniu nie wspominajac xp 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:54 am
Danthes Terrorystka Frania nie prawda stare *pac podcuhą* stare ;stare: nie odzywaj sie do mnie!!!!!! scream *katem oka zerka na Nią* schizuje mloda... trzeba jej dac psychotropy twisted cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:55 am
Danthes Terrorystka Frania nie prawda stare *pac podcuhą* stare ;stare: nie odzywaj sie do mnie!!!!!! scream *katem oka zerka na Nią* slucham? XD (facecie co masz kompatybilne włosy do moich) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:55 am
Sei chan crazy chaz *poznanski chor chlopiency* my sluchamy, a ty mow whee *Wskakuje Chazowi na glowe*Mrau 4laugh mraf mraf *merda ogonem* podrap za uszkiem whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|