|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:36 am
crazy chaz Terrorystka Frania Baliaur skoro uzadzamy kuńcert zyczen, to ja chce gwiazdke z nieb crying xd eek u mnie jest bialo za oknem........... exclaim question domokun ja tez chce biało T___T
chce na sankiiiii >w< XDD moglas raz isc z marzena xd chwalila sie xd mała to wymyslila, jak juz w szatni bylysmy po naszym SZOŁ domokun
pozatym nie bede sie do niej doplatywac XD wyciagniemy z grubasem stepnia z nad ksiazek i bedzie musiala isc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:39 am
Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania Baliaur skoro uzadzamy kuńcert zyczen, to ja chce gwiazdke z nieb crying xd eek u mnie jest bialo za oknem........... exclaim question domokun ja tez chce biało T___T
chce na sankiiiii >w< XDD moglas raz isc z marzena xd chwalila sie xd mała to wymyslila, jak juz w szatni bylysmy po naszym SZOŁ domokun
pozatym nie bede sie do niej doplatywac XD wyciagniemy z grubasem stepnia z nad ksiazek i bedzie musiala isc domokun juz was widze rofl powiedzcie kiedy to przyniose aparat.... a ania napewno bedzie gadala cos nie w temat XD tak jak to ona lubi xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:43 am
crazy chaz juz was widze rofl powiedzcie kiedy to przyniose aparat.... a ania napewno bedzie gadala cos nie w temat XD tak jak to ona lubi xd mrgreen ...nie zostales zaproszony rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:44 am
Twisted_Exile Danthes Twisted_Exile 4laugh za to mamy blotko 4laugh mrgreen twisted co można wykorzystać :] *patrzy z nadzieją na panie* prych my sie tylko w mule i na partyzantach bijemy rofl rofl mrgreen twisted Nigdy Ci tego nie zapomne jak mnie w mule utopilas crying *kaszl kaszl* czyść Menżuś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania crazy chaz juz was widze rofl powiedzcie kiedy to przyniose aparat.... a ania napewno bedzie gadala cos nie w temat XD tak jak to ona lubi xd mrgreen ...nie zostales zaproszony rolleyes neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *kaszl kaszl* czyść Menżuś ole...... ale wczoraj zapilem na spotkaniu kalsowym..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heeeeej moja ty donajterko >w< *przytuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:46 am
co dzis dzien na opak czy co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:47 am
opcy Baliaur *kaszl kaszl* czyść Menżuś ole...... ale wczoraj zapilem na spotkaniu kalsowym..... sweatdrop rozluźnienia nigdy za wiele mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:47 am
Baliaur Twisted_Exile Danthes Twisted_Exile 4laugh za to mamy blotko 4laugh mrgreen twisted co można wykorzystać :] *patrzy z nadzieją na panie* prych my sie tylko w mule i na partyzantach bijemy rofl rofl mrgreen twisted Nigdy Ci tego nie zapomne jak mnie w mule utopilas crying *kaszl kaszl* czyść Menżuś trzeba bylo nie zaczynac cool mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:48 am
Terrorystka Frania heeeeej moja ty donajterko >w< *przytuuula* whee jak to miło koms sprawic radosc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:48 am
Ann_Miho co dzis dzien na opak czy co?? hmmm pamietam jak beeczce sie to zdazało i ozzwaldowi xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|