|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:25 am
a mi sie juz przestalo podobac niemoge zalozyc a ni tego balwana ani nausniczkow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:27 am
skoro uzadzamy kuńcert zyczen, to ja chce gwiazdke z nieb crying xd eek u mnie jest bialo za oknem...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:27 am
crazy chaz *nutka perwersji* twisted mrgreen bzdura domokun *zabiera z podlogi stroik, i rzuca tym razem w chaza* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:29 am
Terrorystka Frania Ibris Terrorystka Frania kurde kurde kurde!!! >_< ja chce renifery! TERAZ! domokun
*tłucze szklanke z herbatą* *a-psik* domokun mrgreen Ja chce teraz Cienia i co?
W czwartek przyjedzie ^____________^ *banan* hmmm to ja dostane swoje fernifery szbciej ;p XD
chaz: nie wiem stare znowu mas zhumory neutral XD nie zlotko wink tylko dlugo mnie nikt nie smyral xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:30 am
Terrorystka Frania crazy chaz *nutka perwersji* twisted mrgreen bzdura domokun *zabiera z podlogi stroik, i rzuca tym razem w chaza* domokun *zjada* widze ze stolik juz zly... a wyrko? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:30 am
Baliaur skoro uzadzamy kuńcert zyczen, to ja chce gwiazdke z nieb crying xd eek u mnie jest bialo za oknem........... exclaim question domokun ja tez chce biało T___T
chce na sankiiiii >w< XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:32 am
crazy chaz Terrorystka Frania crazy chaz *nutka perwersji* twisted mrgreen bzdura domokun *zabiera z podlogi stroik, i rzuca tym razem w chaza* domokun *zjada* widze ze stolik juz zly... a wyrko? xd niewiemcotydomnierozmawiasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Baliaur skoro uzadzamy kuńcert zyczen, to ja chce gwiazdke z nieb crying xd eek u mnie jest bialo za oknem........... exclaim question domokun ja tez chce biało T___T
chce na sankiiiii >w< XDD 4laugh za to mamy blotko 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Baliaur skoro uzadzamy kuńcert zyczen, to ja chce gwiazdke z nieb crying xd eek u mnie jest bialo za oknem........... exclaim question domokun ja tez chce biało T___T
chce na sankiiiii >w< XDD moglas raz isc z marzena xd chwalila sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:33 am
Terrorystka Frania crazy chaz Terrorystka Frania crazy chaz *nutka perwersji* twisted mrgreen bzdura domokun *zabiera z podlogi stroik, i rzuca tym razem w chaza* domokun *zjada* widze ze stolik juz zly... a wyrko? xd niewiemcotydomnierozmawiasz xp teraz to nie wiem, ha cool ale za jutro sie dowiem, co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur skoro uzadzamy kuńcert zyczen, to ja chce gwiazdke z nieb crying xd eek u mnie jest bialo za oknem........... A u mnie czyste niebo ... ... Swieci slonce ... do tego jest zimno... domokun ... ale mam nadzieje, ze wieczorem bede juz musial sie przekopywac pod sniegiem by gdzies dojsc ... blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile 4laugh za to mamy blotko 4laugh mrgreen twisted co można wykorzystać :] *patrzy z nadzieją na panie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:35 am
Danthes Twisted_Exile 4laugh za to mamy blotko 4laugh mrgreen twisted co można wykorzystać :] *patrzy z nadzieją na panie* prych my sie tylko w mule i na partyzantach bijemy rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|