|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:07 am
Twisted_Exile Terrorystka Frania *bęc* jak mi sie komp zatnie to zabije gołymi rekoma! mad
*oglada dokoła* wohooo! surprised ale smerfne nauszniki *pokes nauszniki twisted* fajne ne chcesz je jeszcze posmyrac prawda xd aha drugi komplet juz losowo idzie ==" twisted a no to co, ze losowo? wazne zeby bylo XD aaahhh nauszniiiki *slini sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:08 am
Whaaaa, Omi *uklonik* heart
Wydaje mi sie, ze powoli Gaia wraca do formy, jesli chodzi o itemki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:09 am
Omega Sun Danthes Ibris Pomijajac fakt, ze mnie w Gaia Towns w ogole nie ma XD Omijam to szerokim lukiem. ja sie zastanawiam czy 2 raz nie chodzić Jesli masz zbierac, to lepiej zrob to teraz, potem amerykance wstana i wszystko sie zawiesi jak znam zycie xd taaa :/ oni mnie I R Y T U J Ą confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:10 am
Ibris Whaaaa, Omi *uklonik* heart
Wydaje mi sie, ze powoli Gaia wraca do formy, jesli chodzi o itemki :3 nadal niema żadnej sensownej broni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Whaaaa, Omi *uklonik* heart
Wydaje mi sie, ze powoli Gaia wraca do formy, jesli chodzi o itemki :3 to fakt, coraz rzadziej daja jakies badziewie 3nodding W listach sa fajne rzeczy (oprocz tego czegos niebieskiego) a ostatnia dostawa w sklepikach byla bardzo fajna smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Omega Sun Danthes Ibris Pomijajac fakt, ze mnie w Gaia Towns w ogole nie ma XD Omijam to szerokim lukiem. ja sie zastanawiam czy 2 raz nie chodzić Jesli masz zbierac, to lepiej zrob to teraz, potem amerykance wstana i wszystko sie zawiesi jak znam zycie xd taaa :/ oni mnie I R Y T U J Ą confused rofl tak samo jak my ich rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to niesprawiedliwe kazdy moze zalozyc te nauszniczki tylko ja nie moge o ja biedny, nieszcesliwy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:11 am
witam mrgreen przez tego eventa juz prawie na liska mam cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:11 am
Danthes nadal niema żadnej sensownej broni... Bron bedzie jak powstanie system walk, kiedy to nastapi nie wiadomo, ale byl juz daaaaaawno zapowiadany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:12 am
Twisted_Exile rofl tak samo jak my ich rofl mrgreen twisted e tam, XD nie prawda oni myśla ze my to oni XD bo mowmimy w ich jezyku XD frajerzy rofl rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:13 am
Danthes Ibris Whaaaa, Omi *uklonik* heart
Wydaje mi sie, ze powoli Gaia wraca do formy, jesli chodzi o itemki :3 nadal niema żadnej sensownej broni... Wiesz co by sie dzialo, gdyby wypuscili jakis miecz czy cos? Ludzie by sie na to rzucili masami. Tak samo jak w przypadku skrzydel... X3
Mnie sie marzy sweterek w czarno-biale paski. Albo szaliczek ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co wy sie tu smyracie bezemnie! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:14 am
Baliaur witam mrgreen przez tego eventa juz prawie na liska mam cool heart Dziekowac za bukiecik :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|