|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:50 am
Danthes *ziewa i chowa broń* ktoś o mnie zapomniał...apetytu na walke mi narobiłeś przeprasam zapomnialem o walce pozniej powalczymy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:52 am
Shui_Inamoto przeprasam zapomnialem o walce pozniej powalczymy z przyjemnością *skłonił się i założył kurtkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:55 am
uuuuhh nioemoge zalozyc tych nauszniczkow niewiecie dlaczego prosze pomozcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:56 am
Shui_Inamoto uuuuhh nioemoge zalozyc tych nauszniczkow niewiecie dlaczego prosze pomozcie to pewnie tymczasowy blad, na pewno potem to naprawia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:58 am
Yey, to wszystko masakrycznie wolno idzie.. ;_; Ile czasu trzeba odczekac srednio, zeby znow zaspiewac "dobrze"? Ma to jakies znaczenie, czy wystarczy chodzic po wlasciwych osobach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:59 am
Ibris Yey, to wszystko masakrycznie wolno idzie.. ;_; Ile czasu trzeba odczekac srednio, zeby znow zaspiewac "dobrze"? Ma to jakies znaczenie, czy wystarczy chodzic po wlasciwych osobach? 5 minut miedzy jednym a drugi zaspiewaniem trzeba odczekac zawsze mozesz w Gaia towns koledowac xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:59 am
Omega Sun Shui_Inamoto uuuuhh nioemoge zalozyc tych nauszniczkow niewiecie dlaczego prosze pomozcie to pewnie tymczasowy blad, na pewno potem to naprawia 3nodding ale moge je zalozyc tylko kiedy sie obroce plecami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:01 am
Twisted_Exile Ibris Yey, to wszystko masakrycznie wolno idzie.. ;_; Ile czasu trzeba odczekac srednio, zeby znow zaspiewac "dobrze"? Ma to jakies znaczenie, czy wystarczy chodzic po wlasciwych osobach? 5 minut miedzy jednym a drugi zaspiewaniem trzeba odczekac zawsze mozesz w Gaia towns koledowac xd xd mrgreen twisted Pomijajac fakt, ze mnie w Gaia Towns w ogole nie ma XD Omijam to szerokim lukiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
*bęc* jak mi sie komp zatnie to zabije gołymi rekoma! mad
*oglada dokoła* wohooo! surprised ale smerfne nauszniki *pokes nauszniki twisted*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Pomijajac fakt, ze mnie w Gaia Towns w ogole nie ma XD Omijam to szerokim lukiem. ja sie zastanawiam czy 2 raz nie chodzić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Twisted_Exile Ibris Yey, to wszystko masakrycznie wolno idzie.. ;_; Ile czasu trzeba odczekac srednio, zeby znow zaspiewac "dobrze"? Ma to jakies znaczenie, czy wystarczy chodzic po wlasciwych osobach? 5 minut miedzy jednym a drugi zaspiewaniem trzeba odczekac zawsze mozesz w Gaia towns koledowac xd xd mrgreen twisted Pomijajac fakt, ze mnie w Gaia Towns w ogole nie ma XD Omijam to szerokim lukiem.i omijaj tam trzeba odwiedizc 200 domkow by dostac prezenta mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:05 am
Terrorystka Frania *bęc* jak mi sie komp zatnie to zabije gołymi rekoma! mad
*oglada dokoła* wohooo! surprised ale smerfne nauszniki *pokes nauszniki twisted* fajne ne chcesz je jeszcze posmyrac prawda xd aha drugi komplet juz losowo idzie ==" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:05 am
Danthes Ibris Pomijajac fakt, ze mnie w Gaia Towns w ogole nie ma XD Omijam to szerokim lukiem. ja sie zastanawiam czy 2 raz nie chodzić Jesli masz zbierac, to lepiej zrob to teraz, potem amerykance wstana i wszystko sie zawiesi jak znam zycie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:06 am
Danthes Ibris Pomijajac fakt, ze mnie w Gaia Towns w ogole nie ma XD Omijam to szerokim lukiem. ja sie zastanawiam czy 2 raz nie chodzić chodz caly czaas! pozniej to sprzedasz i bedzies zforsiaty, kazdy laska na ciebie poleci XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|