|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:20 am
karrp Mnie ciekawia te kolory, znaczy skad oni takie zestawienie wytrzasneli... nieweim prawdopodobnie niemieli co dac i dali to nawet niema spodni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:22 am
Danthes karrp Mnie ciekawia te kolory, znaczy skad oni takie zestawienie wytrzasneli... Shui nie wyglada tak słodko w tym rofl no bo ja niemam wygladac slodko ja mam wygladac strasznie czy ktos sie mnie boi sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:23 am
Shui_Inamoto karrp Mnie ciekawia te kolory, znaczy skad oni takie zestawienie wytrzasneli... nieweim prawdopodobnie niemieli co dac i dali to nawet niema spodni mrgreen ddlatego ze Jack dal za duzo spodni mikolaj zapowiedzial ze on spodni nie bedzie dawac mrgreen rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:24 am
Shui_Inamoto no bo ja niemam wygladac slodko ja mam wygladac strasznie czy ktos sie mnie boi sweatdrop crying *zza kanapy* ja sie niczego nie boje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:25 am
Twisted_Exile Shui_Inamoto karrp Mnie ciekawia te kolory, znaczy skad oni takie zestawienie wytrzasneli... nieweim prawdopodobnie niemieli co dac i dali to nawet niema spodni mrgreen ddlatego ze Jack dal za duzo spodni mikolaj zapowiedzial ze on spodni nie bedzie dawac mrgreen rofl twisted brawa dla mikolaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:26 am
Danthes Shui_Inamoto no bo ja niemam wygladac slodko ja mam wygladac strasznie czy ktos sie mnie boi sweatdrop crying *zza kanapy* ja sie niczego nie boje twisted zobaczymy wyciagaj rapier
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:26 am
Twisted_Exile mrgreen ddlatego ze Jack dal za duzo spodni mikolaj zapowiedzial ze on spodni nie bedzie dawac mrgreen rofl twisted *przyglada sie jej uwaznie* nauszniczki i kapciuszki sa fajne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:28 am
Omega Sun Twisted_Exile mrgreen ddlatego ze Jack dal za duzo spodni mikolaj zapowiedzial ze on spodni nie bedzie dawac mrgreen rofl twisted *przyglada sie jej uwaznie* nauszniczki i kapciuszki sa fajne biggrin juz rozpalona jestes xd xd xd ten balwan na glowe jest dziwny wyglada jak jakas pasozyt na glowie confused mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:29 am
Omega Sun Twisted_Exile mrgreen ddlatego ze Jack dal za duzo spodni mikolaj zapowiedzial ze on spodni nie bedzie dawac mrgreen rofl twisted *przyglada sie jej uwaznie* nauszniczki i kapciuszki sa fajne biggrin ja tez zaraz wyskocze w nauszniczkach albpo sliperkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:32 am
Twisted_Exile juz rozpalona jestes xd xd xd ten balwan na glowe jest dziwny wyglada jak jakas pasozyt na glowie confused mrgreen twisted ja na razie jestem przy trzecim oku, teraz pracuje na ten cudowny sweterek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:33 am
Omega Sun Twisted_Exile juz rozpalona jestes xd xd xd ten balwan na glowe jest dziwny wyglada jak jakas pasozyt na glowie confused mrgreen twisted ja na razie jestem przy trzecim oku, teraz pracuje na ten cudowny sweterek xd whee whee ja juz pracuje nad drugimi paczkami xd z tego wszystkeigo to bez kitu to cos zielony co sie wyglada jakby sie bylo w ciazy jes najgorsze xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:35 am
aha co jest w 7 paczuszce nauuszniki czy moe sliperki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:36 am
Twisted_Exile whee whee ja juz pracuje nad drugimi paczkami xd z tego wszystkeigo to bez kitu to cos zielony co sie wyglada jakby sie bylo w ciazy jes najgorsze xp twisted to Ty tu 24h na dobe siedzisz wink ? Sweterek jest troche dziwny, ale ogolnie itemki mi sie podobaja mimo, ze sa rozowe smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:36 am
Shui_Inamoto aha co jest w 7 paczuszce nauuszniki czy moe sliperki nauszniki mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|