|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:52 pm
BeeWolf_san Dziekuje ... a ja chyba wiem z jakich wink mrgreen Foo: Aesop Rock - [Bazooka Tooth] The Greatest Pacman Victory in History [4:48] to dobrze przynajmniej nie musze tlumaczyc xd 17. Great Big Sea - [Irish Punk Drinking Songs Compilation #15] Home for a rest [4:33] heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:53 pm
Baliaur ] 4laugh *piska* ja ciem rioziowe boskierki 4laugh heart
czyść Beeczka mrgreen no czesc Malenka >opiera sie o sciane puscza oczko i zapuszcza test w stylu "Joego" Też jestes w tym pokoju ? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:53 pm
smile wreszcie skarpetki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:54 pm
novelin Kiart Ho Ho HO ...^.^ ...Swieta to wspanialy czas ... ... i np ja zawsze jestem z nich zadowolony ... blaugh Jezu, wreszcie jakis ktos, kto lubi swieta - ja je wrecz uwielbiam, ale dookola ludzie raczej nie toleruja tym samym zabijajac we mnie ich magie, ale niech ich szlag ^^
*bawi sie odtwarzaczem mp3*ej ej ja tez lubie swieta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:55 pm
BeeWolf_san Baliaur ] 4laugh *piska* ja ciem rioziowe boskierki 4laugh heart
czyść Beeczka mrgreen no czesc Malenka >opiera sie o sciane puscza oczko i zapuszcza test w stylu "Joego" Też jestes w tym pokoju ? ...  *kaszl kaszl* Nie marudz tylko zaloz prezent rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:57 pm
hej onnichan *TULI* ale masz szalik smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:59 pm
Dobra, ide spac, bo jutro bede nieprzytomna... Dobranoc wam! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:01 pm
znikam do lozeczka dobrej nocki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:01 pm
No dobra mała mam brode to chodz teraz na kolanka, dziadek pokarze ci worek i wiesz takie tam, prezenty i inne tego typu niespodzianki  Chej Imo chan biggrin PAPA Del dzika i szalona biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:05 pm
BeeWolf_san No dobra mała mam brode to chodz teraz na kolanka, dziadek pokarze ci worek i wiesz takie tam, prezenty i inne tego typu niespodzianki  Chej Imo chan biggrin PAPA Del dzika i szalona biggrin mrgreen xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd *tarza sie ze smeichu* rofl rofl rofl rofl rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:06 pm
BeeWolf_san No dobra mała mam brode to chodz teraz na kolanka, dziadek pokarze ci worek i wiesz takie tam, prezenty i inne tego typu niespodzianki  Chej Imo chan biggrin PAPA Del dzika i szalona biggrin mrgreen smile zaraz dostane 3 prezęt jeszcze tylko 5ludków razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:08 pm
BeeWolf_san No dobra mała mam brode to chodz teraz na kolanka, dziadek pokarze ci worek i wiesz takie tam, prezenty i inne tego typu niespodzianki  rofl rofl rofl //edit: a nie. *ciagnie dziadka za brode i zwiewa do cieni9a*
ide szpac nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:09 pm
DOBRANOC WAM blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:12 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san No dobra mała mam brode to chodz teraz na kolanka, dziadek pokarze ci worek i wiesz takie tam, prezenty i inne tego typu niespodzianki  xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd *tarza sie ze smeichu* rofl rofl rofl rofl rofl rofl twisted a co tez ci sie na kolanka zachciało ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:14 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san No dobra mała mam brode to chodz teraz na kolanka, dziadek pokarze ci worek i wiesz takie tam, prezenty i inne tego typu niespodzianki  xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd *tarza sie ze smeichu* rofl rofl rofl rofl rofl rofl twisted a co tez ci sie na kolanka zachciało ?  xd juz kolanka masz zajete xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|