|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:32 pm
Delein Omega Sun Kurcze, Orange mi niszczy zycie uczuciowo-towarzyskie, kto to widzial, zeby smsy po ponad dobie nie dotarly jeszcze do adresatow crying crying Trza ich zbesztac ninja robie to ostatnio regularnie, chyba juz sie przyzwyczaili w tej ich cudownej infolinii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:36 pm
novelin Kiart novelin Widze, ze zycie kipi. A myslalam ze wszyscy juz spia [; ... heart 4laugh hejaha Kiartusiu whee kope jaj, znaczy lat (:
mam wyjatkowo dobry humor dzisiaj, swieta dobrze mi robia razz Ho Ho HO ...^.^ ...Swieta to wspanialy czas ... ... i np ja zawsze jestem z nich zadowolony ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:37 pm
Omega Sun Delein Omega Sun Kurcze, Orange mi niszczy zycie uczuciowo-towarzyskie, kto to widzial, zeby smsy po ponad dobie nie dotarly jeszcze do adresatow crying crying Trza ich zbesztac ninja robie to ostatnio regularnie, chyba juz sie przyzwyczaili w tej ich cudownej infolinii xp no to w takim razie nie pozostaje nam nic innego jak przejac Orange i stworzyc siec wewnetrzna dla gajanow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:41 pm
*macha w powietrzu szekszownymi rekawiczkami* rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:42 pm
Twisted_Exile *macha w powietrzu szekszownymi rekawiczkami* rofl rofl mrgreen twisted Zamieniasz sie w mikolajowego robola XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:44 pm
Twisted_Exile *macha w powietrzu szekszownymi rekawiczkami* rofl rofl mrgreen twisted Ciekawe co bedzie nastepne, pewnie jakies gacie albo cosik na glowke ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:44 pm
BeeWolf_san Foo: Placebo - [Without You I'm Nothing #08] Every You Every Me [3:33] O kurwa kurwa mac mac mac .... pierwyszy kawałek Placebo ktorego moze wysłuchac bez wymiot�w. ja tam lubie ich bitter end 02. Pearl Jam - Cant help falling in love with you (elvis cover).mp3 [2:22] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:46 pm
Delein Twisted_Exile *macha w powietrzu szekszownymi rekawiczkami* rofl rofl mrgreen twisted Zamieniasz sie w mikolajowego robola XD szekszownego cool mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:47 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Foo: Placebo - [Without You I'm Nothing #08] Every You Every Me [3:33] O kurwa kurwa mac mac mac .... pierwyszy kawałek Placebo ktorego moze wysłuchac bez wymiot�w. ja tam lubie ich bitter end 02. Pearl Jam - Cant help falling in love with you (elvis cover).mp3 [2:22] heart Foo: Boo Yaa Tribe - [West Koasta Nostra by Stix] Track 9 [3:54] Czasami i Rap jest fajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:49 pm
Ja zmykam na LAN'a ...^_^
... milego eventu ... blaugh
Narka ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ho Ho HO ...^.^ ...Swieta to wspanialy czas ... ... i np ja zawsze jestem z nich zadowolony ... blaugh Jezu, wreszcie jakis ktos, kto lubi swieta - ja je wrecz uwielbiam, ale dookola ludzie raczej nie toleruja tym samym zabijajac we mnie ich magie, ale niech ich szlag ^^
*bawi sie odtwarzaczem mp3*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile *macha w powietrzu szekszownymi rekawiczkami* rofl rofl mrgreen twisted Ciekawe co bedzie nastepne, pewnie jakies gacie albo cosik na glowke ninja 4laugh *piska* ja ciem rioziowe boskierki 4laugh heart
czyść Beeczka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:50 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Foo: Placebo - [Without You I'm Nothing #08] Every You Every Me [3:33] O kurwa kurwa mac mac mac .... pierwyszy kawałek Placebo ktorego moze wysłuchac bez wymiot�w. ja tam lubie ich bitter end 02. Pearl Jam - Cant help falling in love with you (elvis cover).mp3 [2:22] heart Foo: Boo Yaa Tribe - [West Koasta Nostra by Stix] Track 9 [3:54] Czasami i Rap jest fajny. 03. The Mahones - [Irish Punk Drinking Songs Compilation #01] Drunken lazy b*****d [3:24] nie wiem czemu ale to mi sie z Toba z 2 powodow kojarzy xd mrgreen twisted Dziekuje ... a ja chyba wiem z jakich wink mrgreen Foo: Aesop Rock - [Bazooka Tooth] The Greatest Pacman Victory in History [4:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|