|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:14 pm
Baliaur uh ah oh ;] ale mam oczojebne skarpety rofl
ale ja jestem sliczna heart xd Myslalam, ze po rozowym Kage juz nic mnie nie zdziwi.... jestes ostatnia osoba na swiecie, ktora spodziewalabym sie widziec w tym kolorze eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:16 pm
Delein Wlasnie szukam jakis fotek :3 Oo, a ile ma lat i jak sie zwie, a noz-widelec znam :] rok ode mnie starczy wiec 21, Krzysztof W., Blondyn, dlugie wlosy. Jak odkopie jakas ich wspolna fote na kompie to Ci posle PMem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:17 pm
Baliaur uh ah oh ;] ale mam oczojebne skarpety rofl
ale ja jestem sliczna heart xd scream i tak ja bardziej sliczna jestem*rzuca w nia oczojebnymi guzikami* scream rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:18 pm
Omega Sun Delein Wlasnie szukam jakis fotek :3 Oo, a ile ma lat i jak sie zwie, a noz-widelec znam :] rok ode mnie starczy wiec 21, Krzysztof W., Blondyn, dlugie wlosy. Jak odkopie jakas ich wspolna fote na kompie to Ci posle PMem 3nodding Hm, znam dlugowlosych blondynow mniej wiecej z tego rocznika, ale kto spamieta ich imiona rofl Moze jak go zobacze, to rozpoznam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:20 pm
Omega Sun Baliaur uh ah oh ;] ale mam oczojebne skarpety rofl
ale ja jestem sliczna heart xd Myslalam, ze po rozowym Kage juz nic mnie nie zdziwi.... jestes ostatnia osoba na swiecie, ktora spodziewalabym sie widziec w tym kolorze eek Widzisz, swita sa, cuda sie zdarzaja rofl *lazi po gildi szpanujac szkarpetami*
Moni pfff, ale to ja! jestem myss bezguscia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:24 pm
Omega Sun Baliaur uh ah oh ;] ale mam oczojebne skarpety rofl
ale ja jestem sliczna heart xd Myslalam, ze po rozowym Kage juz nic mnie nie zdziwi.... jestes ostatnia osoba na swiecie, ktora spodziewalabym sie widziec w tym kolorze eek cry a ja to juz Cienie zadziwiam...co sie ze mna dzieje gonk gonk crying crying crying xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:24 pm
Widze, ze zycie kipi. A myslalam ze wszyscy juz spia [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:25 pm
novelin Widze, ze zycie kipi. A myslalam ze wszyscy juz spia [; wszyscy sie zachwycaja moimi szekszownymi szkarpetami bez palcow xd xd xd xd xd wita bry wiczor 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:26 pm
Kurcze, Orange mi niszczy zycie uczuciowo-towarzyskie, kto to widzial, zeby smsy po ponad dobie nie dotarly jeszcze do adresatow crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:27 pm
Twisted_Exile novelin Widze, ze zycie kipi. A myslalam ze wszyscy juz spia [; wszyscy sie zachwycaja moimi szekszownymi szkarpetami bez palcow xd xd xd xd xd wita bry wiczor 3nodding twisted Czyzby iwentowskie ? Kurczi, w ogoli to jestem do tylu ostatnio z iwentami na Gaji (:
witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:27 pm
novelin Widze, ze zycie kipi. A myslalam ze wszyscy juz spia [; ... heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:29 pm
Omega Sun Kurcze, Orange mi niszczy zycie uczuciowo-towarzyskie, kto to widzial, zeby smsy po ponad dobie nie dotarly jeszcze do adresatow crying crying Trza ich zbesztac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile novelin Widze, ze zycie kipi. A myslalam ze wszyscy juz spia [; wszyscy sie zachwycaja moimi szekszownymi szkarpetami bez palcow xd xd xd xd xd wita bry wiczor 3nodding twisted Twoje to byla tylko rozgrzewka. *pokazuje jej ******** U palcem u nogi* rofl bo Ty Moni nie potrafisz zaskakiwac brak Ci tej haryzmy i magnetyzmu zwierzecego rofl rofl rofl mrgreen
bry Nov
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kurcze, Orange mi niszczy zycie uczuciowo-towarzyskie, kto to widzial, zeby smsy po ponad dobie nie dotarly jeszcze do adresatow crying crying cool ja mam ere i wsio dochodzi odrazu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:30 pm
Kiart novelin Widze, ze zycie kipi. A myslalam ze wszyscy juz spia [; ... heart 4laugh hejaha Kiartusiu whee kope jaj, znaczy lat (:
mam wyjatkowo dobry humor dzisiaj, swieta dobrze mi robia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|