|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:53 pm
nie ma bata domokun jutro wstaje rankiem (poswiecam sie) i bede eventowac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:53 pm
oddam jakiejs biednej osobie a teraz zmykam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:54 pm
Omega Sun Kiart ...poczekamy do przyszych swiat ... i przyszlego swiatecznego eventu i moze dadza lepsze itekmi ... ... naturalnego elfowego badz mikolajowego koloru ... blaugh no co Ty, nie chcesz sobie posmigac po gai w takich rozowych ciuszkach wink ? z reguly lubie ponury wystroj ... whee ... i jednak nie skorzystam z tego stroju ...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:55 pm
Ann_Miho oddam jakiejs biednej osobie a teraz zmykam pa ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:01 pm
hohohohoho czuje sie jak elf*turla sie po gildi* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:02 pm
Twisted_Exile hohohohoho czuje sie jak elf*turla sie po gildi* mrgreen twisted eek eek eek Przyznaj sie, kogo pozarlas wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:03 pm
No to Dzika zrobila se temata wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:05 pm
Omega Sun Twisted_Exile hohohohoho czuje sie jak elf*turla sie po gildi* mrgreen twisted eek eek eek Przyznaj sie, kogo pozarlas wink ? redface redface redface no tego to bylo przez przypadek...z Lava za bardzo zesmy szaleli i sie tego no xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:07 pm
Delein No to Dzika zrobila se temata wink Juz widzialam smile Jeszcze jakies fotki moglabys wrzucic. Tak w ogole, to nie wiedzialam, ze jestes z Gliwic. Euri chlopak stamtad pochodzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:08 pm
Terrorystka Frania nie ma bata domokun jutro wstaje rankiem (poswiecam sie) i bede eventowac XD ja moze dzis skoncze ...xD rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:09 pm
Delein No to Dzika zrobila se temata wink whee whee *turla sie luknac na jej temata* rofl mrgreen twisted whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:12 pm
uh ah oh ;] ale mam oczojebne skarpety rofl
ale ja jestem sliczna heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:13 pm
Omega Sun Delein No to Dzika zrobila se temata wink Juz widzialam smile Jeszcze jakies fotki moglabys wrzucic. Tak w ogole, to nie wiedzialam, ze jestes z Gliwic. Euri chlopak stamtad pochodzi 3nodding Wlasnie szukam jakis fotek :3 Oo, a ile ma lat i jak sie zwie, a noz-widelec znam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|