|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:34 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun ten dzwonek wyglada jak trzecie oko cool przyznaj sie chcesz je pomacac xd xd xd xd mrgreen twisted wink *mac mac trzecie oko* nie no bajer xd *zazdrosci* *podzwania radosnie dzwoneczkiem i figlarnie mruga 3 okiem w jej kierunku* rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:35 pm
Kiart Terrorystka Frania w tamtym roku event byl fajny! rzeczy byly czerwone biale + zlotawe dzwonki, a teraz!? D:
nie moge sie pogodzic z tym ze to wszytko jest rozowe ): T.T Ja tez nie ... mad Hejka Del ... ^_^ ... whee avsko samico ;3
kiart i co my teraz zrobimy!? ):
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A teraz pora na reklame xd : jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to subforum "O Nas.." jest juz otwarte i mozna zakladac tam topiki-autoprezentacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Twisted_Exile *wlazi podzwaniajac dzwoneczkiem niczym owca* xd xd xd xd mrgreen twisted eek eek eek eek eek eek *patrzy na jeje szyje* OMFG CO TO DO CHOLERY JEST!? 3 item xd 3 oko xd 3 piers jakby sie uprzec xd xd xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:36 pm
Delein Ha mam go! ninja Avsko Kiray :3 ... xd ... eMcia ... No jak to co ... sprzedamy ... wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:36 pm
Omega Sun A teraz pora na reklame xd : jakby ktos jeszcze nie wiedzial, to subforum "O Nas.." jest juz otwarte i mozna zakladac tam topiki-autoprezentacje Yaaay! *pedzi zasiac borute*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:39 pm
Kiart Delein Ha mam go! ninja Avsko Kiray :3 ... xd ... eMcia ... No jak to co ... sprzedamy ... wink twisted ...poczekamy do przyszych swiat ... i przyszlego swiatecznego eventu i moze dadza lepsze itekmi ... ... naturalnego elfowego badz mikolajowego koloru ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:41 pm
Kiart ... eMcia ... No jak to co ... sprzedamy ... wink twisted ha twisted ! to jest mysl! xd Twisted_Exile 3 item xd 3 oko xd 3 piers jakby sie uprzec xd xd xd rofl mrgreen twisted 2 głowa XD takie MinieMe-Head XD albo broda cokolwiek XDDDD albo zeńskie genitalia XD (OMG xd xd xd xd xd xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:44 pm
MIKOŁAJ DZIAŁA blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:46 pm
Kiart ...poczekamy do przyszych swiat ... i przyszlego swiatecznego eventu i moze dadza lepsze itekmi ... ... naturalnego elfowego badz mikolajowego koloru ... blaugh no co Ty, nie chcesz sobie posmigac po gai w takich rozowych ciuszkach wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:48 pm
Kagaio MIKOŁAJ DZIAŁA blaugh blaugh blaugh blaugh tja stare i dal mi dwa razy to samo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:48 pm
co jest opruch butów bo jak narazie mam 2 pary ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:50 pm
Kagaio co jest opruch butów bo jak narazie mam 2 pary ? dzwonek na szyje XP tzn. trzecie oko aka' cycek XD
ja mam narazie skarpetki i buty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:51 pm
Kagaio co jest opruch butów bo jak narazie mam 2 pary ? *szekszi szkarpetu*pokazuje nozke*i dzwoneczek*pokazuje dzwoneczek* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:51 pm
Ann_Miho Kagaio MIKOŁAJ DZIAŁA blaugh blaugh blaugh blaugh tja stare i dal mi dwa razy to samo stare sprzedaj! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|