|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:18 pm
ok, kochani, ja lece jutro event czeka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:22 pm
~~lena-undesaid~~ ok, kochani, ja lece jutro event czeka xd pa ;3
kurde czemu to musi byc wszytko rozowe!? D: nie moge tego zbolec ):
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:24 pm
w tamtym roku event byl fajny! rzeczy byly czerwone biale + zlotawe dzwonki, a teraz!? D:
nie moge sie pogodzic z tym ze to wszytko jest rozowe ): T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:25 pm
*wlazi podzwaniajac dzwoneczkiem niczym owca* xd xd xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:28 pm
xd witay*szpanuje szekszi szkarpetami* mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania w tamtym roku event byl fajny! rzeczy byly czerwone biale + zlotawe dzwonki, a teraz!? D:
nie moge sie pogodzic z tym ze to wszytko jest rozowe ): T.T bueeheh tamtegorocczny mi sie nie podobal biggrin a w tym roku moze jakis perwersyjny bedzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile *wlazi podzwaniajac dzwoneczkiem niczym owca* xd xd xd xd mrgreen twisted ten dzwonek wyglada jak trzecie oko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:29 pm
Twisted_Exile xd witay*szpanuje szekszi szkarpetami* mrgreen twisted wink no nie ten roz mnie powala XD Gdzie jest Mikolaj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania w tamtym roku event byl fajny! rzeczy byly czerwone biale + zlotawe dzwonki, a teraz!? D:
nie moge sie pogodzic z tym ze to wszytko jest rozowe ): T.T Ja tez nie ... mad Hejka Del ... ^_^ ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile *wlazi podzwaniajac dzwoneczkiem niczym owca* xd xd xd xd mrgreen twisted ten dzwonek wyglada jak trzecie oko cool przyznaj sie chcesz je pomacac xd xd xd xd mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:30 pm
Delein Twisted_Exile xd witay*szpanuje szekszi szkarpetami* mrgreen twisted wink no nie ten roz mnie powala XD Gdzie jest Mikolaj? Ha mam go! ninja Avsko Kiray :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:31 pm
Delein Twisted_Exile xd witay*szpanuje szekszi szkarpetami* mrgreen twisted wink no nie ten roz mnie powala XD Gdzie jest Mikolaj? mi tez zniknol neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:32 pm
Twisted_Exile Omega Sun ten dzwonek wyglada jak trzecie oko cool przyznaj sie chcesz je pomacac xd xd xd xd mrgreen twisted wink *mac mac trzecie oko* nie no bajer xd *zazdrosci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:33 pm
Twisted_Exile *wlazi podzwaniajac dzwoneczkiem niczym owca* xd xd xd xd mrgreen twisted eek eek eek eek eek eek *patrzy na jeje szyje* OMFG CO TO DO CHOLERY JEST!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|