|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:12 pm
Kiart MAM BLUE BOXA exclaim exclaim exclaim exclaim 4laugh 4laugh 4laugh ...zbliza sie koniec swiata ...to Cud ... Gaia mnie obdarowala ... twisted mrgreen 4laugh heart heart heart heart gratuuluje prezentu swiatecznego :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:13 pm
Jaswinder a o co chodzi, bo spiewam jak durna koledy i nikt mi czeresni nie daje... rolleyes nie amsz tam na dole, pod tym ile masz kwiatkow robali i smieci liczby czeresni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a o co chodzi, bo spiewam jak durna koledy i nikt mi czeresni nie daje... rolleyes hmm ;P durny ten event ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a o co chodzi, bo spiewam jak durna koledy i nikt mi czeresni nie daje... rolleyes jakich znowu czeresni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//fju: New Order - [Waiting for the Sirens Call] I Told You So [5:58] heart event sie nie podoba? slac zbedne itemy do mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur //fju: New Order - [Waiting for the Sirens Call] I Told You So [5:58] heart event sie nie podoba? slac zbedne itemy do mnie mrgreen mimo iz mi sie nie podoba jest dosc oplacalny ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Jaswinder a o co chodzi, bo spiewam jak durna koledy i nikt mi czeresni nie daje... rolleyes nie amsz tam na dole, pod tym ile masz kwiatkow robali i smieci liczby czeresni? dokladniej to procenty sa ;/ i kazda piosenka to zaledwie 0.5 %
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Jaswinder a o co chodzi, bo spiewam jak durna koledy i nikt mi czeresni nie daje... rolleyes jakich znowu czeresni? chodzi im o owoc ostrokrzewu szanowna pani moderatorko mrgreen twisted 8pokazuje noge w szeksi szkarpecie* xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:15 pm
Terrorystka Frania chce ;D
@Kiart: ale ci zazdroszcze.. ja na mulu jeszcze nigdy nie mialam raresa kazdy cie kiedys doczeka swojego gifta ...xD ... ja czekalem jakies 7 miechow (od ostatniego gifta) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:16 pm
Twisted_Exile chodzi im o owoc ostrokrzewu szanowna pani moderatorko mrgreen twisted 8pokazuje noge w szeksi szkarpecie* xd mrgreen twisted *zwija sie z... zazdrosci* lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:17 pm
Twisted_Exile Omega Sun Jaswinder a o co chodzi, bo spiewam jak durna koledy i nikt mi czeresni nie daje... rolleyes jakich znowu czeresni? chodzi im o owoc ostrokrzewu szanowna pani moderatorko mrgreen twisted 8pokazuje noge w szeksi szkarpecie* xd mrgreen twisted twisted XD skoncz bo normalnie lece na te twoje pończoszki *_* XD jakies takies afrodyzjakowe sa XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:17 pm
Omega Sun Twisted_Exile chodzi im o owoc ostrokrzewu szanowna pani moderatorko mrgreen twisted 8pokazuje noge w szeksi szkarpecie* xd mrgreen twisted *zwija sie z... zazdrosci* lol cool ale i tak nie oddam... ani ich ani siebie xd a 3 itemem nie sa jakies dzwoneczki na szyje sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:18 pm
Twisted_Exile chodzi im o owoc ostrokrzewu szanowna pani moderatorko mrgreen twisted 8pokazuje noge w szeksi szkarpecie* xd mrgreen twisted *przygląda się rzeczonej nodze* xp eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|