|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:00 pm
Baliaur ołje... zaraz bede miala skarpety, sprzeda,m je i bedzie mi tylko ciut do liska brakowalo biggrin heart checesz moge ci dac te buty bedziesz 1k do przodu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:01 pm
buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:02 pm
Terrorystka Frania ten event jest straszny! D: No No ... wink (nie odpakowane sprzedam ...pozniej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:02 pm
Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:04 pm
Terrorystka Frania Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac? heart nu oczywsicie ze nie ;] kazdy ma swoje zdanie razz mowilam jzuze fajny event? biggrin buehehe ja chyba zawsze mam na abarot ze zdaniem ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:04 pm
Terrorystka Frania Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac? chcesz ta druga pare butow, czy nie? a w ogole, to ma ktos juz 3 event?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:05 pm
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac? chcesz ta druga pare butow, czy nie? a w ogole, to ma ktos juz 3 event? ja mam dopiero buciki bo teraz do komputera zostalam dopuszczona oraz skonczylam seans filmowy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:05 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile *pokazuje skarpety* twisted hehehehehehe ale masz rajtuzki rofl szeksi co wink wiem ze na nie lecisz rofl rofl rofl mrgreen twisted heart wink no jasne wink bajeranckie xd (ale moglyby byc w innym kolorze....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:06 pm
ja chce :] buty - na kapelusz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:06 pm
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac? chcesz ta druga pare butow, czy nie? a w ogole, to ma ktos juz 3 event? ninja nie nawet na amrkecie nie widze 3 co mnie lekko niepokoi twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:08 pm
Twisted_Exile ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac? chcesz ta druga pare butow, czy nie? a w ogole, to ma ktos juz 3 event? ninja nie nawet na amrkecie nie widze 3 co mnie lekko niepokoi twisted ninja nu napewno jest blad i daje wkolko 2 paczke biggrin muhahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:10 pm
a o co chodzi, bo spiewam jak durna koledy i nikt mi czeresni nie daje... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Twisted_Exile ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac? chcesz ta druga pare butow, czy nie? a w ogole, to ma ktos juz 3 event? ninja nie nawet na amrkecie nie widze 3 co mnie lekko niepokoi twisted ninja nu napewno jest blad i daje wkolko 2 paczke biggrin muhahaha no bez kitu tego sie boje xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MAM BLUE BOXA exclaim exclaim exclaim exclaim 4laugh 4laugh 4laugh
...zbliza sie koniec swiata ...to Cud ... Gaia mnie obdarowala ... twisted mrgreen 4laugh heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 2:11 pm
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Gosiak buehehehe kozackie sa wy jak zwykle narzekacie biggrin mi sie podoba biggrin chyba nie sadzisz, ze bede pochwalac? chcesz ta druga pare butow, czy nie? a w ogole, to ma ktos juz 3 event? chce ;D
@Kiart: ale ci zazdroszcze.. ja na mulu jeszcze nigdy nie mialam raresa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|