|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:10 pm
whee... mam botki xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:11 pm
Mi sie nie za bardzo podobaja, nie przepadam za takim kolorem... Moze reszta bedzie lepsza, chyba ze Mikolaj tak jak Jack bedzie dawal n razy ta sama paczke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:12 pm
karrp Mi sie nie za bardzo podobaja, nie przepadam za takim kolorem... Moze reszta bedzie lepsza, chyba ze Mikolaj tak jak Jack bedzie dawal n razy ta sama paczke... moze jednak nie bo tam pisze 1 z 8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:14 pm
Shui_Inamoto karrp Mi sie nie za bardzo podobaja, nie przepadam za takim kolorem... Moze reszta bedzie lepsza, chyba ze Mikolaj tak jak Jack bedzie dawal n razy ta sama paczke... moze jednak nie bo tam pisze 1 z 8 A w haloween jak bylo? Heh, pozostaje nadzieja. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:16 pm
karrp Shui_Inamoto karrp Mi sie nie za bardzo podobaja, nie przepadam za takim kolorem... Moze reszta bedzie lepsza, chyba ze Mikolaj tak jak Jack bedzie dawal n razy ta sama paczke... moze jednak nie bo tam pisze 1 z 8 A w haloween jak bylo? Heh, pozostaje nadzieja. wink no ale zeby sie dalo pozbierac wiecej niz 8 prezentow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:17 pm
zaraz, moment... gdzie my mamy zaspiewac? u iana, moiry, riny, ruby, sashy, tego starego kolo moiry... agaty... i kogos jeszce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:19 pm
~~lena-undesaid~~ zaraz, moment... gdzie my mamy zaspiewac? u iana, moiry, riny, ruby, sashy, tego starego kolo moiry... agaty... i kogos jeszce? i jeszce tego zioma liama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:20 pm
Shui_Inamoto ~~lena-undesaid~~ zaraz, moment... gdzie my mamy zaspiewac? u iana, moiry, riny, ruby, sashy, tego starego kolo moiry... agaty... i kogos jeszce? i jeszce tego zioma liama ej,,.. ale tam nie ma tego guzika, no!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:20 pm
~~lena-undesaid~~ zaraz, moment... gdzie my mamy zaspiewac? u iana, moiry, riny, ruby, sashy, tego starego kolo moiry... agaty... i kogos jeszce? Yyy, borze... u Liama? Tego w Aekei...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:21 pm
sluchajta... a gdzie jest mikolaj, od ktorego mamy wziac prezent crying bo ja myslalam ze w Barton, a Barton ni kija go nie widze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:21 pm
~~lena-undesaid~~ Shui_Inamoto ~~lena-undesaid~~ zaraz, moment... gdzie my mamy zaspiewac? u iana, moiry, riny, ruby, sashy, tego starego kolo moiry... agaty... i kogos jeszce? i jeszce tego zioma liama ej,,.. ale tam nie ma tego guzika, no! Ale to przez to nowe sklepowe ustrojstwo, jak wejdziesz to powinien być...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:23 pm
karrp ~~lena-undesaid~~ Shui_Inamoto ~~lena-undesaid~~ zaraz, moment... gdzie my mamy zaspiewac? u iana, moiry, riny, ruby, sashy, tego starego kolo moiry... agaty... i kogos jeszce? i jeszce tego zioma liama ej,,.. ale tam nie ma tego guzika, no! Ale to przez to nowe sklepowe ustrojstwo, jak wejdziesz to powinien być... cooo....? ej, to gdzie ja mam wejsc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:23 pm
EvilYuki sluchajta... a gdzie jest mikolaj, od ktorego mamy wziac prezent crying bo ja myslalam ze w Barton, a Barton ni kija go nie widze... No wlasnie roznie chodzi. :/ W Barton byl zanim zaczelam zbierac cokolwiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 1:24 pm
EvilYuki sluchajta... a gdzie jest mikolaj, od ktorego mamy wziac prezent crying bo ja myslalam ze w Barton, a Barton ni kija go nie widze... mapa jest duza ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|